Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γεγές καθάρισε για τον Ιάσονα

Published

on

Άλλη μια σημαντική νίκη σημείωσε ο Ιάσονας με 2-1 στους Αγίους Αναργύρους επί της τοπικής Ελπίδας και παρέμεινε αήττητος για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι. Η ομάδα του Νίκου Φούσκα είχε πρωταγωνιστή τον Γεγέ που πέτυχε δύο γκολ στο 51′ με διαγώνιο σουτ και στο 52′ με πλασέ έπειτα από ασίστ του Κωνσταντόπουλου και λάθος των αμυντικών. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο, έψαξαν το γκολ άμεσα και το πέτυχαν στο 77′ με κοντινή κεφαλιά του Κότσαλη έπειτα από σέντρα του Κωνσταντίνου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαρατσάρης έκανε πιο δύσκολη τη προσπάθεια των πρασίνων αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Βασίλη Βασιλάκο. Τέλος στο 85′ ο Τσόνκοβ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά αστόχησε με κοντινή προβολή και οι κυανόλευκοι ανέβηκαν έτσι δέκατοι με 27 πόντους έναντι 19 της Ελπίδας.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Γεωργαράκος, Καρατζίκας.

Ελπίδα (Π.Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος, Καράμπελας, Αντωνίου, Κουλουκτσής (56′ Κότσαλης), Κωνσταντίνου, Τσόνκοβ, Στάθης (54′ Τσιόκας), Πετανάι, Χαρατσάρης, Τζεμαλί (75′ Λάμπος).

Ιάσων (Ν.Φούσκας): Μητρούσης, Δουγέκος (59′ Φακίνος), Β. Βασιλάκος, Μπαλαρής, Η. Βασιλάκος, Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης (75′ Ψήλος), Γεγές (92′ Καψιόχας), Κωνσταντόπουλος, Τσάτσα, Ξενάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply