Connect with us

stoplekto

Ο Βύζας ευχαριστεί…

Published

on

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ευχαριστούν το Δ.Σ. των παλαιμάχων του Βύζαντα για την πρόθεσή τους να καλύψουν οικονομικά μέρος του αθλητικού υλικού της ομάδας μας (μπάλες), ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ (δρόμος Πάχης), για την αγορά του αθλητικού υλικού της προετοιμασίας της ομάδας μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Φωτίου για την άμεση ανταπόκρισή τους όσον αφορά τις εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο, την φυσική έδρα του Βύζαντα.
Τέλος ευχαριστούμε και την πρόεδρο του «Ηρόδωρου» κ. Γιάννα Ρήγα για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου αλλά και αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο παλιό γήπεδο του Βύζαντα, στο οποίο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας μας.»

Από αύριο ξεκινούν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών για την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον  Γενικό Αρχηγό του συλλόγου  Μάκη Πανταζή στο τηλ.6945597925.