Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Βύζας από 0-2 στο 88′, 2-2 τον Ακράτητο

Published

on

Απίστευτο φινάλε στα Μέγαρα, όπου σε ένα ματς που τα είχε πραγματικά όλα,  ο Ακράτητος αν και προηγούνταν 2-0 στο 88’, στις καθυστερήσεις δέχθηκε δυο γκολ και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Βύζα (2-2). Το  πιο εντυπωσιακό ματς στην πρεμιέρα της Δυτικής Αττικής.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0 με τέρματα των Παρασίδη(42’) και  Σερέπα(88’). Στο 79’ ο Ακράτητος είχε μείνει με δέκα. Ο διαιτητής Νταούλας απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Παρασίδη για επικίνδυνο παίξιμο, με αποτέλσμα να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και το ματς να διακοπεί προσωρινά για εφτά λεπτά. Μόλις τα πνέυματα ηρέμησαν, ο διαιτητής απέβαλε και από τους πάγκους των δύο ομάδων τους Γενικούς Αρχηγούς Μάκη Πανταζή και Κώστα Μπαλλή.

Οι Μεγαρίτες κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στις καθυστερήσεις με γκολ των αδελών Κλωνάρη, του Γιώργου στο 91’ και του Πάρη στο 94’.

ΒΥΖΑΣ: Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Εμετόβ, Κλωνάρης Π., Κουρκούτης, Λάλας(85’ Παναγιωτόπουλος), Κλωνάρης Γ., Δρίτσας, Διονυσόπουλος, Καζάλας(67’ Μάλλης).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Αλεξόπουλος, Ρόδης Λ., Θοδωρής, Νομικός, Σιακαβάρας, Παρασίδης, Σερέπας, Κουκούλης(58’ Ρόδης Σ.), Τσιγγόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης(90’ Λούντζης).

 

Φωτό: Ι.Οικονομόπουλος