Connect with us

stoplekto

Ο «βράχος» Μπροτζάκης στην άμυνα της Αρμενικής

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο η Αρμενική θωράκισε την αμυντική της γραμμή, καθώς έκανε δικό της τον πολύπειρο δυναμικό στόπερ Αντώνη Μπροτζάκη. Ο έμπειρος αμυντικός είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα φέτος να διακριθεί, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει συνδυάσει το όνομά του με την επιτυχία, αφού οδήγησε Θύελλα Κορυδαλλού, ΑΟ Πειραιά και Ειρήνη 2005 στην Α’ Κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου πραγματοποίησε ακόμα δυο κινήσεις. Συγκεκριμένα πήρε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Καλογερόπουλο, που τελευταία έπαιζε στον Πολυκράτη, ενώ απέκτησε και τον 30χρονο μέσο Αρίστο Φραγκόπουλο, που προέρχεται από τη Δυτική Αττική και τον Πυρρίχιο.

Παράλληλα, στην Αρμενική ανανέωσε ακόμα για ένα χρόνο ο Μιχάλης Εγκιάν. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Λάμπιντι, Γριμάνης, Μοβσεσιάν, που μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες, ενώ την ελευθέρα τους πήραν οι Ρακιτζής, Αληφραγκής, Καταραχιάς, Καρκασίνας, Γκιούρα, Ισλάμι, Κάγιας, Μανωλάκος και Σπυράτος.

Σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Σόλων Νουρτζανιάν μας είπε: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής έρχεται σε μια ομάδα και βάζει την υπογραφή του, από κει και πέρα τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του. Και όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθύνεται στην ομάδα του και όχι να «ενοχλούν» τον παίκτη από δώ και από κει».

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται, μάλιστα οι παίκτες του Πάρη Παπαϊωάννου δοκιμάστηκαν πρόσφατα σε δυο δυνατά φιλικά με Χαραυγή και Αετό Κορυδαλλού και σήμερα θα δώσουν νέο τεστ στις 19.30 στο γήπεδο της Νίκαιας, όπου θα υποδεχθούν τους Νέους Δραπετσώνας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply