Connect with us

slideshow

Ο Βγενόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του…

Published

on

Δήλωση και μάλιστα γραπτή, μέσω της οποίας χαρακτηρίζει ως μυθεύματα όσα γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τις προθέσεις του ή τις ενέργειές του για τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

 

Ο μεγαλομέτοχος πλέον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

 

“Τα όσα γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες σχετικά με τις προθέσεις μου ή τις ενέργειές μου για τον Παναθηναϊκό, είναι είτε μυθεύματα είτε υποθέσεις και εικασίες. Από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχω κάνει καμία τοποθέτηση επί των θεμάτων του Παναθηναϊκού, επειδή θεώρησα ότι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν είχαν πλέον κανένα νόημα και δεν βοηθούσαν το Σύλλογο. Για τους ίδιους λόγους δεν απάντησα ούτε στις προκλήσεις ούτε στα χονδροειδή ψέματα που με αφορούσαν θεωρώντας ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού ήταν πάνω από το προσωπικό μου.

 

Όμως οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώνουν να τοποθετηθώ. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων αυτής της εβδομάδας, την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθώ σε Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού”.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply