Connect with us

stoplekto

«ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολύ δουλειά »

Published

on

Από την διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Η χρονιά κλείνει επιτυχημένα. Στον Ατρόμητο Πειραιά, υπάρχει ικανοποίηση, όχι πανηγυρισμοί. Η ιστορία της ομάδας άλλωστε δεν επιτάσσει τη συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα αλλά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι παίκτες και οι προπονητές που εργάστηκαν στο σύλλογο φέτος το απέδειξαν, αφού, παρότι φαβορί χαρακτηρίστηκαν άλλες ομάδες, ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον Αντώνη Καλαμάκη και στον Στέλιο Βογιατζή για τη συνεισφορά τους, στους συνεργάτες τους, στον γυμναστή, Σωτήρη Κακαριά, στον προπονητή τερματοφυλάκων, Μανώλη Θωμόπουλο, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο.

Σημαντική συμβολή είχαν οι χορηγοί που στήριξαν την προσπάθεια όπως και οι γονείς της ακαδημίας που έδιναν το παρών σε κάθε ματς της αντρικής ομάδας. Ο Ατρόμητος επιστρέφει σε πείσμα των καιρών και το αύριο που ξημερώνει είναι καλύτερο. Οφείλουμε να επισημάνουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στη θυγατρική μας ομάδα, την Ένωση Καμινίων που πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΠ. Μια προσπάθεια που λίγοι πίστεψαν, όμως όσοι βρισκόμαστε στο σύλλογο, είμαστε βέβαιοι ότι σε μερικά χρόνια, ο Ατρόμητος θα αποτελείται κατ’ αποκλειστικότητα από δικά του παιδιά.

Υ.Γ. Στα θετικά της φετινής χρονιάς θα πρέπει να συμπεριληφθεί η πολυάριθμη διοίκηση του συλλόγου μας που χάραξε κοινή πορεία και διατήρησε το σύλλογο σε υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια απ’ ολες τις ομάδες του ομίλου και όχι μόνο