Connect with us

slideshow

Ο ΑΟ Λουτρακίου στην Γ’Εθνική 2-0 τον Άτταλο

Published

on

Οι “Οράνιε” πήραν παλικαρίσια νίκη με 2-0 επί του αδιάφορου Άτταλου Νέας Περάμου και πανηγύρισαν έξαλα παρουσία 300 και πλέον φίλων τους την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 12′ έχασαν μοναδική ευκαιρία σε προβολή του Χρυσαφίδη να ανοίξουν το σκορ. Στο 19′ ο Μεχμέτογλου αστόχησε από κοντά για την ομάδα του Βαγγέλη Σκλιά. Στο 30′ ο Ζερβός γύρισε στον Σουσούνη με τον τελευταίο να ευστοχεί για το 0-1. Στο 44′ ο ρέφερι από την Βοιωτία Μιχαηλίδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βοϊδήλα αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο 58’ ο Χρυσαφίδης με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Βανδώρου και  στο 87′  πάλι με τον Σουσούνη να σκοράρουν και να κλειδώσουν την νίκη (0-2) που πανηγύρισαν έξαλλα με τους φίλους τους μετά το τέλος του αγώνα.

Διαιτητές : Μιχαηλίδης, Σοφός (Βοιωτίας), Μπούνος ( Φωκίδας)

Άτταλος Νέας Περάμου (Σκλιάς): Βανδώρος, Μπαγδάτογλου(45’ Τζαφέρης), Τζαφεράκος, Φυσαράκης, Βοϊδήλας, Καραμπλάκας, Κουσίδης, Ζουραβλιόβ(85’ Τούσης), Μεχμέτογλου, Παρασίδης, Δρούγος(63’ Κόρμαλης)

Α.Ο Λουτρακίου (Μεσολλόγης): Μήτρος, Χατζηνικολής, Γκαρμίρης(86’ Τσώκος), Σουσούνης , Μαυρέλης, Παινέσης (80’Τσούπας), Αντωνίου, Πέτρου,  Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζερβός(88’ Δημάκης).

**Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού αντιπροσωπεία της Ένωσης Σωματείων Δυτικής Αττικής με επικεφαλή τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Τζανόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Ντούρο πραγματοποίησε την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα του Άτταλου Νέας Περάμου παρουσία του νέου δήμαρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου και του πρώην προέδρου του συλλόγου Τάσου Μαρκεσίνη.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply