Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς 2-0 τον Φαληρικό με το μυαλό στον τελικό

Published

on

Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα ο ΑΟ Καραβάς  ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φαληρικού με 2-0 .

Οι νικητές με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους είχαν περισσότερο  το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά της προσεχούς Τετάρτης .

Ωστόσο ήθελαν τη νίκη πάση θυσία αφού ενδιαφέρονται και για το πρωτάθλημα .

Από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο  και στο 29’ άνοιξαν το σκορ όταν ο Αϊβαλιώτης προχώρησε  μόνος από δεξιά και πριν προλάβει να σουτάρει βγήκε ο γκολκίπερ Σπαχίου κάνοντας έξοδο, αλλά ανέτρεψε  τον αντίπαλο του. Έτσι ο διαιτητής Καταλόγισε πέναλτι .Πέφτοντας όμως κάτω ο τερματοφύλακας του Φαληρικού κτύπησε . Προσπάθησε να συνεχίσει «έσφιξε τα δόντια» , κάθισε κάτω από τα δοκάρια στο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Ομεράι , ο άλλος άτυχος του παιχνιδιού.

Ο Σπαχίου όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε αμέσως μετά .

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο( 45’ )  οι γηπεδούχοι « ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους . Ο Καμμένος μετά από ωραία ενέργεια έπιασε σέντρα και ο Ζαρκάδας με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 .

Στην επανάληψη οι παίκτες του Καραβά «κατέβασαν στροφές» έχοντας την ασφάλεια του σκορ . Πάντως έχασαν  και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Ο Φαληρικός απείλησε μια φορά ουσιαστικά την αντίπαλη εστία  και μάλιστα διπλά.. Ήταν το 71’ όταν  ο Γιαννουκάς βγήκε στην αντεπίθεση μόνος του πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μώτο , αλλά αυτή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επιστροφή της έφτασε στον Κούβαρη που σούταρε από κοντά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Λίγο αργότερα( 73’) το γήπεδο « πάγωσε » βλέποντας τον Ομεράι να πέφτει στο έδαφος μετά από μια φάση και να ουρλιάζει από τον πόνο. Ο παίκτης είχε κτυπήσει στην ωμοπλάτη . Αμέσως μεταφέρθηκε στο « Μετροπόλιταν»  όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάταγμα , αλλά εξάρθρωση. Στάθηκε δηλαδή τυχερός στην ατυχία του. Πάντως θα απουσιάσει  περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του και φυσικά θα χάσει το παιχνίδι του τελικού.

Καλός ο διαιτητής Λεμπέσης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος , Κουμεντάκος, Καμμένος( 60’ Λίμα), Μελάς, Μπεσού( 55’ Γεωργίου ) , Ομεράι( 74’ λ.τρ. Φούντας),Αϊβαλιώτης ( 67’ Ταλαμπέκος), Ζαρκάδας, Ρηγούτσος, Τάνκας, Χονδρουδάκης

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Σπαχίου ( 31’ λ.τρ. Χιονίδης) Χουχούλης, Παναγιωτόπουλος( 52’ Μπαρλής) Ρούκα, Κοτσιοβός, Κουρούνης. Κούβαρης Λοκόσης, Γιαννουκάς, Ρεξίν, Παναγιώτου.