Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς –τυπικά – γηπεδούχος του τελικού Κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Πειραιά , ο ΑΟ Καραβάς , θα είναι ο – τυπικά – γηπεδούχος – του τελικού κυπέλλου Πειραιά με τον Εθνικό . Την κλήρωση διενήργησε – τιμής ένεκεν – ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υπό την αιγίδα του οποίου τελεί ο φετινός τελικός , αφού και οι δυο φιναλίστ ανήκουν στον Δήμο Πειραιά .

 Μίλησαν οι ηγέτες  των δυο σωματείων Χρήστος Σκανδάλης ( ΑΟ Καραβά) και Αλέξανδρος Καρυδόπουλος( Εθνικού ) καθώς και οι αρχηγοί των δυο ομάδων  Τζανέτος Μώτος ( ΑΟ Καραβά) και Νίκος Κατσικοκέρης( Εθνικού ) .

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης , ο πρόεδρος  της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ Γιάννης Ποντίκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ( Κανάλι 1) Τάκης Αβραμίδης καθώς επίσης και ο παιδίατρος Νίκος Γκαμίλης γιος του αείμνηστου προέδρου της ΕΠΣΠ  Γιώργου στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο φετινός τελικός .

Παραβρέθηκαν επίσης εκτός των προαναφερομένων η πρόεδρος  του Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, από την διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά  εκτός των Γιάννη Σπάθα και Γιάννη Ποντίκη ήταν και οι Γιώργος Ανατολάκης, Κώστας Χολέβας, Γιάννης Σταματάτος , Λουκάς Κανδύλης, Γιάννης Χονδροκούκης.

Επίσης ο  αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π ( Κανάλι 1) και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης

Από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά το παρών έδωσαν οι Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Βρεκούσης, Δημήτρης Μέγγουλης, Βασίλης Σκανδάλης και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος .

Από τον Εθνικό παραβρέθηκαν οι Αλέξανδρος Καρυδόπουλος, Τάκης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Καραφαντής, Παναγιώτης Γκότσης και η πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ Δώρα Ιωαννίδου.

  1. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης .

*Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με  μίνι δεξίωση προς τιμή των δύο φιναλίστ και των  καλεσμένων που πρόσφεραν  τα Zαχαροπλαστεία – Catering “Roxanita” και ο ιδιοκτήτης τους Νίκος Γκούσκος , τον οποίο η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά ευχαριστεί θερμά .