Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο  ΑΟ Καραβάς πανάξια ανατροπή 1-2 τον Αετό στον Κορυδαλλό

Published

on

Αποφασιστικός ο ΑΟ Καραβάς πέρασε δίκαια από τον Κορυδαλλό , αποκλείοντας τον Αετό  που προβλημάτισε με την απόδοση του.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις   στο 5’ , όταν μετά από σέντρα του Παπαθανασίου ο Μπερίσα με πλασέ αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα.

Ο Καραβάς όμως αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ πήρε τα ηνία και τον έλεγχο  του παιχνιδιού  καταφέρνοντας γρήγορα να φέρουν  το ματς «στα ίσια» με ένα παλικαρίσιο γκολ του  Ρηγούτσου που πήρε την μπάλα λίγο  κάτω από την σέντρα  και προχώρησε μόνος του ,χωρίς κανένας να μπορέσει να τον σταματήσει . Έτσι με ωραίο πλασέ ισοφάρισε .

Ο Αετός απείλησε μόνο στο δίλεπτο 40’ – 42’. Στο διάστημα αυτό  ο γκολκίπερ Μώτος με δυο υπέροχες επεμβάσεις σε σουτ των Παπαθανασίου 40’ και Σιδηρόπουλου 41΄ δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του , ενώ στο 42’ την κεφαλιά  του Παπαθανασίου απέκρουσε στην γραμμή ο Καμμένος.

Οι φιλοξενούμενοι με σωστή τακτική στην επανάληψη κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους, τους Κορυδαλλιώτες.  Στο 70’ μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση .

Μετά από ωραία κάθοδο του Καμμένου από αριστερά ο τελευταίος έπιασε υποδειγματική σέντρα και ο επερχόμενος Φούντας με  ωραίο σουτ πέτυχε το νικητήριο γκολ του Καραβά.

Σωστή και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Τσαμούρη .

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ.:Καλογεράς, Σταύρου( 84’ Γεωργιάδης) , Ξενιτόπουλος, Μηλιώνης, Σύρμας( 77’ Μάναλης) , Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου, Χατζάκης( 73’ Τσιμιλιώτης) , Μπερίσα, Παναγιωτίδης( 55’ Αυγέρης) , Φλέγκας .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιος( 81’ Μπουζάλι) , Καμμένος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκας, Ντούνιας, Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος, Φούντας ( 85΄ Δεμερτζής) , Μητρόπουλος( 89’’

 Θηραίος)