Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς νίκησε και στον επαναληπτικό 1-0 τον Ήφαιστο

Published

on

O ΑΟ Καραβάς προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά αφού επικράτησε και στον επαναληπτικό αγώνα του Ηφαίστου με 1-0 . Η ομάδα του Τέλη Μελά είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με το ευρύ 5-0 . Και οι δυο ομάδες που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους , έπαιξαν ελεύθερα και προσπάθησαν για τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 37’ . Μετά από σέντρα του Καμμένου από τα αριστερά ο Γεωργίου με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι νικητές βρέθηκαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 67’ αλλά το πλασέ του Αϊβαλιώτη απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια ο Ταλιαδούρος. Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Χατζηγιάννης .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Αναγνώστου, Καμμένος( 59’ Τερόλλης) , Μελάς, Αναγνωστόπουλος (59’ Μπουζάλι), Ομεράι, Αϊβαλιώτης, Δεμερτζής (65’ Κτενάς), Ταλαμπέκος (80’ Μουλίδης ), Φούντας, Γεωργίου.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ: Ταλιαδούρος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής (75’ Μπόϊκου), Γκίλας (46’ Σκόνδρας), Κουρούνης, Τζιώτης, Σβόλης (85’ Στεργίου), Μαναριώτης, Κρίστο, Σιδηρόπουλος (70’ Κρεούζης).