Connect with us

stoplekto

Ο Αμπελακιακός 1-0 τον Αίαντα στη «ναυμαχία»  της Σαλαμίνας

Published

on

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Αμπελακιακός που επικράτησε στο Σαλαμινιώτικο ντέρμπι του Αίαντα με 1-0. Το παιχνίδι έγινε σε απόλυτη τάξη τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κατάμεστη εξέδρα του γηπέδου Αμπελακιών .

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πάρα πολύ καλοί και αδικούνται από την ήττα έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 35΄όταν ο Ραπτόπουλος προχώρησε μόνος του , αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Καρνέση που απέκρουσε σωτήρια .

O Αίας έμεινε με δέκα παίκτες στο 60’ λόγω αποβολής του Πέρρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 73’ . Το σουτ του Σταφσουλάι  απέκρουσε ο Μπέλιας για να φτάσει η μπάλα στον  Τσαγκάρη που με νέο σουτ την έστειλε στα δίκτυα .

Προσπάθησε στη συνέχεια ο Αίας αλλά στάθηκε άτυχος. . Στο 85’ την κεφαλιά του Κουπετόρη απέκρουσε με υπερένταση ο Καρνέσης , ενώ στο 89’ το σουτ του Παπαμιχαήλ  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90’ ο Αμπελακιακός έχασε μοναδική ευκαιρία για να «ζευγαρώσει » τα τέρματα του όταν ο Λιάτος πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά με αυτοθυσία ο Μελαμπιανάκης απέκρουσε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Ο διαιτητής Τσαμούρης κράτησε άψογα το παιχνίδι

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ :  Καρνέσης, Κουσουρής, Λιάτος, Φασουλής, Χαλούλος, Σγούρδας( 94’ Κρούτι) Τσαγκάρης, Μπούτσης, Κοκλιώτης, ( 83’ Ζωτο) Σελμανάι( 87΄΄ ΤΡικαμηνάς ) Σταφσουλάι(  88’ Θεοδοσίου )

ΑΙΑΣ : Μεϊμάρογλου, Μικρούλης ( 88’ Σουνόγλου) Χονδρουδάκης, Κολιούσης, Μπέλιας, Μαρούδης9 68’  Κουπετόρης) Ραπτόπουλος, Πέρρος, Σαλάτας( 78’Παπαμιχαήλ) ΜελαμπΙ ανάκης, Ράμφος Κ..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ