Connect with us

stoplekto

Ο Αμπελακιακός πρωταθλητής!! 3-0 σάρωσε την Κύπρο Κορυδαλλού στο ντέρμπι

Published

on

Ένας τρομερός Αμπελακιακός έκανε ότι ήθελε την Κύπρο Κορυδαλλού και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι  κορυφής αφού νίκησε εύκολα με 3-0 και αναδείχτηκε πανάξια πρωταθλητής .

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 700 περίπου θεατών είχε πάθος και ένταση  χωρίς όμως να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Σταφσουλάι από τον Κόμη.

Στο 22’ όμως ο Κόμης απέκρουσε καθαρά με το χέρι και ο Καρυοφύλλης που είχε γυρισμένη την πλάτη  , καταλόγισε το πέναλτι με υπόδειξη του βοηθού Ζησιμόπουλου . Το εκτέλεσε ο Ράμα ανοίγοντας το σκορ.

Η Κύπρος πίεσε για την ισοφάριση στην επανάληψη . Στο 66’ το σουτ του Στούπη απέκρουσε με φοβερή εκτίναξη ο Καρνέσης  . Στο 74’  ο Ταμπουράκης σούταρε για να αποκρούσει ο Κουσουρής στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Στο 79’ μετά από ωραία ενέργεια του Κουσουρή ο  Τσαγκάρης «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας τους .

Και ενώ στο 88’ η Κύπρος Κορυδαλλού  έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χιονίδη που λάκτισε τον Σελμανάι στο 89’ ο τελευταίος που δέχτηκε ωραία μπαλιά από τον Λιάτο , βγήκε μόνος του και έγραψε το τελικό 3-0.

Ο διαιτητής Καρυοφύλλης ελέγχεται για τη φάση του 5’. Γενικά πάντως έδειξε άτολμος και δυσκολευόταν να επιβληθεί στους παίκτες ….

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μπαντούνας, Λίτσι, Τσαγκάρης( 83’Ναούμ) Κοκλιώτης, Ράπτης ( 80’΄Σγούρδας) Ράμα ( 75’ Λιάτος) Σταφοσυλάι( 67’ Σελμανάι)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κρασσάς, Σιμάκου, Αλευρής(  46’ Σιδέρης) Πέττας, Κόμης( 71΄ Κνέζεβιτς) Καλικαντής, Βάσσος( 33’ Σκουρλής) Στούπης, Ταμπουράκης Κατσούλας( 55’ Χιονίδης) Παυλόπουλος .

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ