Connect with us

7ος Όμιλος

Ο Αιολικός ενημερώνει για το ντέρμπι

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αιολικός έκανε γνωστό ότι ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με το Διαγόρα Α΄γιας Παρασκευής, τα εισιτήρια θα τιμούνται στα 8 ευρώ από την Πέμπτη, ενώ 10 ευρώ για όσους αγοράσουν την ημέρα του αγώνα. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι ενημερώνουν ότι οι φίλαθλοι του Διαγόρα θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 και θα χρησιμοποιήσουν τη συγκεριμένη θύρα για την είσοδο τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά, το κειμενο

Η Διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ , σας γνωρίζει τα παρακάτω σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα ΑΙΟΛΙΚΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , που θα διεξαχθεί την

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 15:00

στο γήπεδο Μυτιλήνης(ΤΑΡΛΑΣ)

1. Τα εισιτήρια του αγώνα θα τιμούνται 8 ευρώ για όσους τα αγοράσουν στην προπώληση ,από την Πέμπτη 16/3/18,- στο πρατήριο ΕΚΟ του ΤΥΡΟΠΩΛΗ ΤΑΚΗ, στην Μυτιλήνη, και από τα εκδοτήρια του σταδίου της μυτιλήνης, την Πέμπτη 15/3/18 , από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, κατά την διάρκεια του ΤΕΛΙΚΟΥ του κυπέλλου Λέσβου 2017-18.

2. Για όσους αγοράσουν εισιτήριο την Κυριακή, πριν την έναρξη του αγώνα, η τιμή είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός της κεντρικής,

3. Στην κεντρική θύρα-Επισήμων ,η τιμή θα είναι στα 12 ευρώ.

Για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ, θα διατεθεί η ΘΥΡΑ 6, και θα χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη θύρα για την είσοδο τους στο γήπεδο.

Από το Δ.Σ.