Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός Κορυδαλλού 4-0 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα- Αποθέωση του fair play στο 82’

Published

on

Ο Αετός Κορυδαλλού νίκησε εύκολα όπως αναμενόταν με 4-0 την αδύναμη ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, αλλά η κίνηση που εντυπωσίασε  όλους και θα συζητηθεί ήταν η ενέργεια  των Κορυδαλλιωτών  όταν στο 82’ τραυματίστηκε ο Κασδοβασίλης της φιλοξενούμενης ομάδας και αποχώρησε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες αφού δεν υπήρχαν άλλοι ποδοσφαιριστές στον πάγκο. Την ίδια στιγμή  με μια εντυπωσιακή κίνηση οι άνθρωποι του Αετού τίμησαν το fair play . Oτεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Καλύκας απέσυρε από το παιχνίδι τον Μηλιώνη , αφήνοντας την ομάδα με δέκα μόνο και μόνο  για να μην παίξει με επιπλέον ποδοσφαιριστή στον αγώνα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Σιδηρόπουλου στο 18’ ενώ είχαν και δοκάρι στο 8’ με τον Σιοροβίγκα.

Στην επανάληψη ο Αετός σημείωσε τρία ακόμα τέρματα με τους Φλέγκα 48’, Τσιμιλιώτη 59’,  Αυγέρη 65’.

Καλός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς,   Σταύρου, Σιοροβίγκας, Μάναλης( 52’ Κουτσομύτης) Μηλιώνης, Σιδηρόπουλος( 46’ Καταρτζόπουλος) Παναγιωτίδης, Χατζάκης,( 69’ Γεωργιάδης) Αυγέρης, Τριανταφυλλίδης, Φλέγκας( 58’ Τσιμιλιώτης)

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Αναπλιώτης, Μαρινκης, Καρασάββας,Κατωπόδης, Τόρρα, Μόφορης( 46’ Πουλάκης)  , Τέφα( 66’ Βαρδαλάκης) Θεοδώρου, Κασδοβασίλης, Νάστος, Κιούσης