Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός Κορυδαλλού στην κορυφή 2-0 την Θύελλα Αχιλλέα

Published

on

Στην κορυφή επανήλθε ο Αετός Κορυδαλλού που επικράτησε με 2-0 της αξιόμαχης ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα .
Μια νίκη που πανηγυρίστηκε… ετεροχρονισμένα. Όχι μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά μετά τη λήξη του επόμενου αγώνα και την ήττα της ΑΕ Μοσχάτου.
Χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα είχαν τον έλεγχο απέναντι σε μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα .
Μετά από ένα άγονο α’ μέρος ο Αετός πήρε το προβάδισμα στο 48’ με ένα αναπάντεχο τρόπο. Από δεξιά ο Παπαθανασίου έπιασε σέντρα και ο Σιέκας στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.
Το δεύτερο γκολ ήλθε στο 71’ . Μετά από ωραία ενέργεια πάλι του Παπαθανασίου που «έστρωσε» στον Βύρη ο οποίος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Άριστη η διαιτησία του Ορφανού.
ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Μανώλης, Σιέκας, Τοκατλιάν ( 61΄λ.τρ. Πλατσιδάκης) Μπλέτσας, Πιτερός, Δρούζας, Μαρλαφέκας , Δερματάς ( 58’ Καλογερόγιαννης) , Ξένος, Ξαφάκης( 75 Λένγκα) , Σωτηρόπουλος( 84’ Ξανθάκης )
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δρίβας, Σταύρου( 79’ Αναγνωστάκης), Ξενιτόπουλος, Μηλιώνης, Τουρκοχωρίτης, Σιδηρόπουλος , Παπαθανασίου ( 84’ Ουκόνου ) , Βύρης, Τσιμιλιώτης ( 58’’ Μάναλης) Χατζάκης(75’ Νούχο) Φλέγκας