Connect with us

stoplekto

Ο Αετός Κορυδαλλού ευχαριστεί την ΕΠΣΠ

Published

on

Με επιστολή που έστειλε προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού και υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας κια ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπούλιαρης αναφέρει:

«Το ΔΣ. του Αετού Κορυδαλλού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά για την συμβολή και την  βοήθεια της κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική , στους οποίους συμμετείχε η ομάδα μας »

*Παρουσία πολλών μελών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αετού Κορυδαλλού στη φιλόξενη αίθουσα ‘’Πλειάδες’’ του Δήμου Κορυδαλλού. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό εξαιτίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά και παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε αυτό που ήθελε στους αγώνες μπαράζ εξαιτίας της ατυχίας που είχε στα παιχνίδια αυτά.
Θέματα της Συνέλευσης  ήταν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός (εγκρίθηκαν  ομόφωνα) και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης με κύριους ομιλητές τον πρόεδρο Δημήτρη Μπούγα και τον ταμία Θανάση Αλεξόπουλο που αναφέρθηκαν στην ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ακολούθως προχώρησαν σε αρχαιρεσίες στις οποίες εκλέχτηκε 18μελής διοίκηση, όπου τα περισσότερα στελέχη συμμετείχαν και στο προηγούμενο σχήμα. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε λίγες μέρες σε σώμα.
Παράλληλα ξεκίνησε και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, όπου σαν πρώτο μέλημα έχουν το θέμα προπονητή για την παραμονή του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου και επίσης να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας. Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή , με τη διοίκηση να τους εύχεται ‘’Καλό Καλοκαίρι’’.

▪ Ακόμα την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ.  στο γήπεδο του Κορυδαλλού θα γίνει η γιορτή λήξης όλων των τμημάτων των ακαδημιών, όπου θα απονεμηθούν  μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.