Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αετός Κορυδαλλού δίκαια 3-1 την ΑΕ Μοσχάτου στο ντέρμπι

Published

on

Ο Αετός Κορυδαλλού ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής όπου επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Μοσχάτου και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήταν μια δίκαιη νίκη για τους Κορυδαλλιώτες  που κινήθηκαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο , απέναντι σε μια ομάδα που είχε εμφανή κενά στην άμυνα καθώς και πρόβλημα στην ανάπτυξη .

Το σκορ άνοιξε στο 29’ . Μετά από ωραία συνεργασία Χατζάκη, Παπαθανασίου , Σιδηρόπουλου και σέντρα του τελευταίου ο  Φλέγκας με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 41’ ωραία  σέντρα του Σταύρου από δεξιά και κεφαλιά του Χατζάκη δίνει προβάδισμα δυο γκολ στον Αετό .

Η ΑΕ Μοσχάτου απείλησε για πρώτη φορά στο 45΄ αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο  Σούφλας απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δρίβας.

Στο ημίχρονο δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα όταν παράγοντες της ΑΕ Μοσχάτου προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο  υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής του Αετού Μπερίσα έκαναν άσεμνη χειρονομία. Τελικά με την παρέμβαση  των ψυχραιμότερων  , αλλά και της αστυνομίας όλα κύλησαν ομαλά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Κατάφεραν να ανακτήσουν και πάλι τις ελπίδες τους στο 53’ όταν ο Σούφλας με «ξερό » συρτό έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 59’ ο Δρίβας απέτρεψε την ισοφάριση αποκρούοντας σε κόρνερ  το σουτ του Μπόλη .

Οι Μοσχατιώτες δεν ήταν εύκολο να διασπάσουν στη συνέχεια την καλά οργανωμένη άμυνα του Αετού  που όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε και πάλι να «ξεθαρρεύει » και να βγαίνει με αντεπιθέσεις στην αντεπίθεση . Λίγο πριν το τέλος ( 89’ ) οι Κορυδαλλιώτες σιγούρεψαν τη νίκη . Μετά από λάθος του Φιαμέγκου ο Ουκόνου που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι προχώρησε μόνος του , ντρίπλαρε και τον Παπαδόπουλο και έγραψε το τελικό

 3-1 .

Ο διαιτητής Πουλόπουλος το κράτησε καλά το παιχνίδι χωρίς προβλήματα . Κάποια μικρά λάθη δεν επηρέασαν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα .

ΑΕΤΟΣ : Δρίβας, Σταύρου ( 83’ λ.τρ. Παναγιωτίδης) , Ξενιτόπουλος, Μηλιώνης, Κουτσομύτης, Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου( 63’λ.τρ. Ουκόνου) , Μάναλης, Μπερίσα, Χατζάκης( 90’ Αναγνωστάκης), Φλέγκας( 92’ Τσιμιλιώτης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Παπαδόπουλος, Γκορόγιας, Σκορδίλης, Σουλάη, Καραπιπέρης,  Μπούγιας ( 74’ λ.τρ. Μουρελάτος), Φιαμέγκος, Σούφλας, Μπόλης, Μπαμίχα, Κάραβος( 63’ Μπαχά).