Connect with us

slideshow

Ο Ίκαρος Καλλιθέας 3-1 την Ειρήνη 2005

Πανηγύρια και φιέστα για την πρωτιά

Published

on

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η ομάδα του Κώστα Αρζένη μετά και τη νίκη της επί της αξιόμαχης Ειρήνης 2005 με 3-1 τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία και πλέον ο Ίκαρος προετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ που οδηγούν στη  Γ’ Εθνική.

Η Ειρήνη έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκε στο 30’ με πέναλτι του Βαμβακίδη. Οι Τζιτζιφιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 39’ με τον Πέκοφ, για να πάρουν τη νίκη στην επανάληψη με δυο πέναλτι των Μακρή Θ.(49’) και Κολγιοκάι(70’).

Με το τελικό σφύριγμα του καλού χθες διαιτητή Μπαλαχούτη, παίκτες και τεχνική ηγεσία έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά ακολούθησε η καθιερωμένη φιέστα, όπου την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στους αρχηγούς του Ικάρου Κολγιοκάι και Φέκο.

Το «παρών» στο γήπεδο Τζιτζιφιών έδωσαν από την ΕΠΣΠ ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας, μαζί με τον Υπεύθυνο των Μικτών Γιώργο Κουνιά.

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος, Φέκος, Κουντουράς, Κολγιοκάι, Λάλα, Κορρές, Γεωργίου(71’ Εμμανουήλ), Φουντουκίδης(53’ Τρ’ιμπος), Μακρής Θ.(76’ Μυλωνάς, Στούπης, Πέκοφ.

ΕΙΡΗΝΗ: Αλεξάκης, Κουκουνάκης, Τάτσιος(67’ Λίτσι), Μπροτζάκης, Σιέκκας, Καμαράδος Ε., Τζανιδάκης, Χρούσης, Βαμβακίδης, Καλαϊτζόγλου, Καμαράδος Χ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply