Connect with us

8ος Όμιλος

ΟΦ Ιεράπετρας-Αιγάλεω 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετας που με γκολ των Κορέτα και Πυθαρούλη επικράτησε με 2-1 του Αιγάλεω.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν θέληση για τη νίκη μπροστά στο φανταστικό τους κοινό αφήνοντας το Αιγάλεω πίσω όσον αφορά την κατάταξη.

Στο 6′ ο Πρίφτης μπλόκαρε σε φαουλ του Σταύρου, ενώ στο 12′ ο έμπειρος τερματοφύλακας σταμάτησε την ενέργεια του Βέρμπη. Στο 13′ ο Μπλεντι βρήκε κάθετα τον Δερμιτζάκη που δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 18′ ο Πρίφτης αποσόβησε το σουτ του Βέρμπη, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 27. Μετά από λάθος του Κάρδαρη ο Καραγιάννης γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα χωρίς να καταφέρει κάποιος να χριστεί σκορερ. Στο 36 έγινε το 1-0 όταν ο Κορέτα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπλέντι Μούτσα κια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην τελευταία φαση του α’ μέρος ο Πρίφτης μπλόκαρε το σουτ του Σκοπελίτη.

Στο 50′ το Αιγάλεω κατάφεερ να απαντήσει όταν ο Σπανος με ωραία ενέργεια έκανε το 1-1.

Το τέρμα αυτό δεν πτόησε το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου αφού στο 67′ έγινε το 2-1 με κεφαλιά του Πυθαρούλη.

Στο87′ το Αιγάλεω είχε καλή στιγμή σε κεφαλιά του Ψυχιγιού με τη μπάα να φεύγει άουτ.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Δερμιτζάκης, Τζελέπης, Πιθαρούλης, Πετάσης, Μπλέντι, Ουζούνογλου, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κορέτα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κοπκιούλης): Κατούλης, Καρδάρης, Κοντιζάς, Δάρας,Μεϊμαρόγλου, Γούλας, Ψυχογιός, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου, Σπανός.