Connect with us

3ος Όμιλος

Οφρυδόπουλος: Ο κόσμος της Παναχαϊκής ξέρει ποδόσφαιρο

Published

on

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, αλλά και τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Ζευγολατιού, ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι κλειστές άμυνες των ομάδων της Γ’ Εθνικής σε συνάρτηση με το κίνητρο που έχουν με αντίπαλο την Παναχαϊκή να κερδίσουν ή έστω να κόψουν βαθμούς κάνει την αποστολή μας σε κάθε αγώνα ακόμα πιο δύσκολη. Υπό αυτή την έννοια το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο κυρίως στους αγώνες με ομάδες που εκμεταλλεύονται την έδρα τους και έχουν καλή αμυντική λειτουργία. Εμείς σαν ομάδα, μέχρι στιγμής, έχουμε καταφέρει και τα δυο. Το δικό μας πλάνο έχει ως προτεραιότητα να γίνουμε πρώτα «ομάδα» και μετά ως φυσιολογική εξέλιξη θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί εδώ και 45 μέρες κάνουν προσπάθεια και ήδη έχουν καταφέρει πολλά. Πρωταγωνιστές κάθε Κυριακή είναι οι παίκτες μας και ο κόσμος μας. Κανένας άλλος!

Θέλω μάλιστα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον υπέροχο κόσμο μας για το βροντερό παρόν που ήδη έχει δώσει στα πρώτα δυο επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο μας μέσα από την καρδιά μου. Από τον απλό οικογενειάρχη που έχει έρθει να μας δει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του μέχρι τους οργανωμένους οπαδούς μας που από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό δεν σταματούν να τραγουδούν στο γήπεδο ενισχύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια μας. Στο λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην Πάτρα έχω διαπιστώσει ότι το φίλαθλο κοινό της διαθέτει ποιότητα και κυρίως ξέρει από ποδόσφαιρο!

Θεωρώ μάλιστα ότι οι δυο εντός έδρας νίκες μας δεν ήρθαν μόνο από την πίστη, την επιμονή και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και από την στήριξη του κόσμου που μας βοηθούσε ασταμάτητα μέχρι να σκοράρουμε. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και στα δυο αυτά παιχνίδια η νίκη ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, είναι θετικό ότι δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να γίνουμε και πιο αποτελεσματικοί.Αν είχαμε αποτελεσματικότητα θα είχαμε και πιο άνετες νίκες και ενδεχομένως 9 βαθμούς στους έως τώρα αγώνες μας. Γ

ια τον αγώνα με το Ζευγολατιό θέλω να τονίσω ότι είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα καλή που τα ανεπιτυχή μέχρι στιγμής αποτελέσματα της είναι πλασματικά σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε πρώτα με την αγωνιστικότητα μας μέσα στο γήπεδο και μετά με τη νίκη».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply