Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ: «Ασχήμιες» και «χυδαιότητες» προς το Νίκο Νιόπλια!

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του , ο ΟΦΗ κάνει λόγο για ‘εικόνες’ ντροπής’ αμέσως μετά το ματς με τον Ιωνικό, με τους Κρητικούς να στηλιτεύουν τη συμπεριφορά των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Συγκεκριμένα, ο επίσημος ΟΦΗ αναφέρει ότι ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας δέχτηκε ένα μίνι… λούσιμο από καφέδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο όπως τονίζεται δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την διοίκηση του Ιωνικού ως προ τη φιλοξενία. Αναλυτικά το δελτίο τυπου της ομάδας:

Εικόνες ντροπής στη Νίκαια! «Ελουσαν» με καφέδες τον προπονητή του Νίκου Νιόπλια, την ώρα που ο τελευταίος κοούτσαρε απο τον πάγκο την ομάδα του στο παιχνίδι τη Νεάπολης για την 27η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο Νιόπλιας έκανε το…λάθος να σηκωθεί και να δώσει εντολές στους παίκτες του. Αμέσως φίλαθλοι του Ιωνικού που βρισκόταν πίσω απο τον πάγκο της κρητικής ομάδας, έλουσαν με καφέδες και χυδαίες βρισιές τον προπονητή του ΟΦΗ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια είναι ενδεικτική.

Το πουκάμισο του προπονητή του ΟΦΗ απο μπλέ, είχε γίνει…καφέ!

Ο Νιόπλιας που δεν έδωσε ποτέ αφορμή σε κανένα φίλαθλο, ούτε απάντησε σε καμία στιγμή, στις βρισιές που δεχόταν απο την εξέδρα, δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την «βροχή» απο καφέδες και μπουκάλια νερό απο τους φιλάθλους του Ιωνικού, που βρισκόταν πίσω απο τον πάγκο του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι επεισόδιο υπήρξε και στα «μπούθ» όπου φιλοξενήθηκαν μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, απο φιλάθλους του Ιωνικού.

Ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ.

Τα μέλη της διοίκησης που ταξίδεψαν στην Κρήτη, αλλά και την ομάδα του Ιωνικού συνολικά.

Πάντως για τον επίσημο Ιωνικό δεν διατυπώθηκε κάποιο παράπονο απο τους ανθρώπους της διοίκησης  του ΟΦΗ για την φιλοξενία.

Η πρόθεση που έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ιωνικού, ήταν πράγματι διαφορετική απο εικόνες όπως αυτή με την «επίθεση» με καφέδες στο Νίκο Νιόπλια.