Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ορφανός : « ηθικός αυτουργός η διαιτησία»

Published

on

Πνέουν μένεα στην Αναγέννηση Μοσχάτου για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Σπίθα .

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Ορφανός που τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν  20 ράμματα , ήταν αγανακτισμένος όχι μόνο με τους αντιπάλους του  αλλά και με την Επιτροπή Διαιτησίας . Συγκεκριμένα μας είπε:

«Το ποδόσφαιρο το Σάββατο γύρισε πολλά χρόνια πίσω . Φάγαμε πολύ ξύλο με την ανοχή κάποιων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής της Σπίθας Νούμερο 16 έδωσε γροθιά στον παίκτη μας Σφακιανάκη, Ένα παιδί μόλις 15 ετών  Εγώ θέλοντας να προστατέψω τους παίκτες μου στη λήξη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, δέχτηκα τις κλωτσιές της ζωής μου ,από άγνωστα άτομα παθαίνοντας μεγάλη ζημιά.»

Και ο Π. Ορφανός πρόσθεσε:

« Για μένα ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων είναι οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Διαιτησίας . Όρισαν διαιτητή τον Σινιοράκη που παίζει μόνιμα βοηθός ενώ έβαλαν επόπτες τους Φωτιάδη και Στεριώτη  λες και δεν υπήρχαν άλλοι . Μόνο επτά παιχνίδια έγιναν το Σάββατο , δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν είχαν διαιτητές .Από όσα έγιναν δεν ανέφεραν  τίποτα στο Φύλλο αγώνα. Μόνο εμάς έγραψαν. Δηλαδή …και κερατάδες και δαρμένοι. Με κτύπησαν  και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Μόνο ο Γιάννης ο Σπάθας ήλθε και με είδε το βράδυ»