Connect with us

stoplekto

Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα στον Ασπρόπυργο

Όλη η ομιλία του προέδρου κ. Μπέκου στην Γενική Συνέλευση

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24/6 στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου η ετήσια Γενική Συνέλευση παρουσία του ΔΣ  και φίλων της ομάδας. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός  και αναπτύχθηκαν οι στόχοι της ομάδας την νέα σεζόν καθώς και η πρόθεση της διοίκησης για την δημιουργία Ακαδημιών στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Ασπροπύργου κ. Σπύρος Μπέκος στην ομιλία του ανέφερε τα παρακάτω.

Αναλάβαμε την ομάδα λίγες ημέρες πριν την λήξη των μεταγραφών και την δήλωση συμμετοχής  της ομάδας στο πρωτάθλημα, υπήρχε κίνδυνος να μην κατέβει.

Τα δελτία ποδοσφαιριστών που παραλάβαμε ήταν μόλις τέσσερα  και καταλαβαίνεται ότι είχαμε περιορισμένο χρόνο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε αν και πρώτοι τρεις μήμες ήταν πολύ δύσκολο, με επιβράβευση τη συμμετοχή μας στον τελικό κυπέλλου και ξανακάνοντας την ομάδα μας πόλο έλξης για όλους τους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας με την αξιοπιστία που δείξαμε τηρώντας  στο έπακρο ότι υποσχεθήκαμε στους  πο0δοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά το οικονομικό ο κ.Μπέκος είπε : Ενημερωτικά  τα έσοδα ήταν 7.500 ευρώ με τα έξοδα πολύ περισσότερα και όπως καταλαβαίνετε τα καλύψαμε μόνοι μας.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι στην διοίκηση πλέον συμμετέχουν επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής που ήδη συμβάλλουν οικονομικά και διοικητικά στο συντονισμό της διοίκησης. Βασικό στοιχείο στο πλάνο μας είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.

Βασικός στόχος μας είπε στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είναι η δημιουργία και η οργάνωση  των Ακαδημιών, η καθιέρωση και στελέχωση της πρώτης ομάδας από γηγενείς ποδοσφαιριστές, στελέχωση των Μικτών ομάδων σταδιακά με δικά μας παιδιά, διεκδίκηση  και κατάκτηση τίτλων μακροπρόθεσμα και τέλος η επαναφορά των ποδοσφαιριστών  που είχαν ξεκινήσει από την ομάδα μας και βρίσκονται σε άλλους συλλόγους.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην στελέχωση των ποδοσφαιρικών τμημάτων και είπε χαρακτηριστικά :  Υπεύθυνο ακαδημιών επιλέξαμε τον Γιάννη Κρασώνη επί σειρά ετών προπονητή στις ακαδημίες  της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εμπειρία στον χώρο  και ανάδειξη πολλών ταλέντων που ήδη κάνουν καριέρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

‘Έχει ήδη ξεκινήσει η  κατασκευή βοηθητικού γηπέδου για τις ακαδημίες που θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή  του χλοοτάπητα  του σταδίου  όλα αυτά με την βοήθεια του Δήμου και τον ευχαριστούμε πολύ.

Στο τέλος ο κ. Μπέκος  αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ανδρική ομάδας που θα είναι ως γνωστόν ο Κώστας Κρασώνης και δήλωσε ότι βοηθός του θα είναι ο Σταύρος Κομιώτης με προπονητή τερματοφυλάκων τον Τάσο Μαυρίδη που έχει δουλέψει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγραφή νέου μέλους ορίστηκε στα 5 ευρώ  και το κάθε μέλος  της ομάδας  θα έχει το δικαίωμα να ψηφίζει  και να εκφράζει την γνώμη τους σε όλα τα σημαντικά θέματα της ομάδας.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply