Connect with us

stoplekto

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στην ΕΠΣΔΑ

Published

on

Εγκρίθηκε ομόφωνα τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός απολογισμός, στη χθεσινή(11/6) Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε και ο οικονομικός προϋπολογισμός για την νέα περίδο.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων οι οποίοι, μετά από μια αναλυτική ενημέρωση που τους έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΠΔΑ κ. Μιχάλη Τζανόπουλο και τον Ταμία κ. Ηλία Μήνο, για τη διοικητική δράση του Δ.Σ. και τα οικονομικά της Ένωσης, ενέκριναν ομόφωνα τους διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων για τη νέα χρονιά και διαβάστηκε το πρακτικό της Εξελεγκτικής επιτροπής που απαλλάσσει το Δ.Σ. Τα 3 μέλη της εφορευτικής επιτροπής απαρτίστηκαν από την Πρόεδρο του Αστέρα Μαγούλας Κατερίνα Νικολάου,  Πρόεδρο του Ασπροπύργου Θέμη Τσόκα και τον Αντιπρόεδρο του Μανδρϊκού Νίκο Βλάχο.

Διαγράφηκαν Ελευσινιακός, ΑΟ Ελευσίνας, Ελπίδα Απσροπύργου- Επανέρχεται ο Ειδυλλιακός

Τρία σωματεία όπως αναμενόταν, διαγράφηκαν από το ενεργητικό της ΕΠΣΔΑ. Ο λόγος για τον Ελευσινιακό, τον ΑΟ Ελευσίνας και την Ελπίδα Ασπροπύργου. Αντίθετα, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα επανέλθει ο ιστορικός Ειδυλλιακός, μετά από αποχή τριών χρόνων.

Το “παρών” στην Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Αρχιδιαιτητής Νεκτάριος Παστρωμάς, ο πρώην Τιμολέων Σταμάτης, ο διαιτητής σούπερ λίγκα Αριστείδης Βάτσιος ο Μιχάλης Δημόπουλος, και ο πρόεδρος του του οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής. Στό έδρανο παραβρέθηκαν από Δ.Σ. ΕΠΣΔΑ Γιώργος Ντούρος, ,Κώστας Διολέτης, Μάκης Πάνος, Νίκος Ευθυμίου,Μήνος Ηλίας, Φάνης Μαλανδρίνος, Κώστας Σιέττος, Γιάννης Στάθης.

Μετά το τέλος της Συνέλευσης, ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα προσφορά του προέδρου του οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργου Μαυροειδή ενώ τα γλυκίσματα ήταν της Ενωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply