Connect with us

4ος Όμιλος

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Published

on

Αν εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το συμμερίζονται οι ιθύνοντες του Άρη Πετρούπολης, τότε η διοίκηση Νικου Κούστα έχει κατορθώσει να δημιουργήσει κάτι πολύ σπουδαίο

Πέρα από το σύνολο για το οποίο… παραμιλάει όλη η Αθήνα με την οργάνωση του, ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστιων έχει κατορθώσει να ντύσει στα ‘ερυθροκίτρινα’ παίκτες υψηλού βελτινεκούς που φάνταζε αδιανότητο να κατέβουν κατηγορία και να αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Θανόπουλος, Δημήτρης Μακρίδης και Γιώργος Παπαπαναγιώτου ήταν το πρώτο δείγμα σχετικά με τις βλέψεις του ιστορικού συλλόγου και της διοίκησης οι οποίοι ταίριαξαν απόλυτα με τον περσινό κορμο.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έμειναν εκεί αφού μετά από άκρα μυστικότητα κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό του Άρη έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον 28χρονο Βαγγέλη Γκουτσούλα ο οποίος αποδέχτηκε την δελεαστική πρόταση που του κατατέθηκε δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση του Άρη.

Με αυτή τη κίνηση, οι Πετροπουλιώτες όχι απλά ανεβαίνουν επίπεδο αλλά θέτουν υποψηφιότητα για ένα δυναμικό ντεμαράζ το οποίο θα οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση της 1ης θέσης που θα της δώσε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τα στοιχεία και την προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή, πρόκειται για μια σπουδαία μονάδα που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο των ‘ερυθροκιτρινων’.

Όσον αφορά το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, ο Γκουτσούλας ξεκίνησε να αγωνιζεται στην Αγία Ελεούσα πριν μεταπηδήσει στον Βύζαντα Μεγάρων. Εν συνεχεία μεταγράφθηκε στον Άγιο Ιερόθεο, μετρώντας συμμετοχές ακόμη σε Πανελευσινιακό, Κηφισιά, Ηλυσιακός, Πανθηραϊκό.

Μάλιστα, με την ομάδα της Κηφισιάς κατέκτησε Κύπελλο ΕΠΣΑ τη σεζον 2012-2013 όπως και με τον Πανθηραϊκό τη σεζόν 2015-2016 το νταμπλ Κυκλάδων.