Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ομάδα για σπουδαία πράγματα ο Αρης που υπέταξε το Αιγαλεω στο ‘Μαυροθαλασσίτης’

Published

on

Η ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι από το Νίκο Κούστα και τους συνεργάτες του είχε στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και τίποτα παραπάνω.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αρης Πετρούπολης δείχνει έτοιμο να κυνηγήσει μέχρι τέλους πρωτάθλημα και Κύπελλο βάσει της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει από τον Αλέξη Γκλεγκλέ.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων άλωσε το ‘Σταύρος Μαυροαθαλασσίτης’ αφού υπέταξε το Αιγαλεω (1-0) συνεχίζοντας την παράδοση που έχει από πέρυσι (είχε αποκλείσει το ‘Σίτι’ και πάλι στο Κύπελλο).

Με γκολ του Φώτη Σιδέρη ο… θεός του πολέμου έδειξε ότι ο μήνας Οκτώβριος αποτελεί ότι καλύτερο έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια απέναντι σε μια ομαδα που ασφαλώς και δεν έδειξε τις προδιαγραφές που χρειάζονταν έναν τέτοιο παιχνίδι, η φανέλα και η ιστορία του.

Στο α’ μέρος το Αιγαλεω είχε την κατοχή υπέρ του, όμως ο Αρης ήταν πιο ουσιαστικος και απειλητικός και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν ο Σιδέρης έφυγε στη πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Τσαγκάρη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει με προσπάθειες των Ζούκα και Ζουζουλή με το Αιγάλεω να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 40.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπανού, ο Δάρρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος με σουτ αστόχησε.

Στην επανάληψη, τo Αιγάλεω χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν σχεδόν στον πάγκο, είχε κάποιες υποψίες ευκαιριών με τους Παπαδόπουλο και Ψυχογιό όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλος, με τον Αρη να εχει στηθεί άριστα στο γήπεδο από τον Αλέξη Γκλεγκλέ.

Ασφαλώς μετά τον αποκλεισμό δεν έλλειψαν οι αποδοκημασίες.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κάρδαρης, Αρβανίτης, Δάρρας, Φώτος (46′ Μεϊμαρογλου), Πυθαρούλιος (46′ Σταυρου Θ.), Γούλας, Σπανός, Παπαδόπουλος, Τουλουβασίλης (70′ Σαπαλίδης), Κρανιδιώτης (46′ Ψυχογιος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Αποστόλου, Λάππας, Ζουζουλής, Βασιλάκος, Παούρης, Κατσής (46′ λ.τρ. Ζήκος), Γαλανόπουλος Ζουκας (78′ λ.τρ Παπαπαναγιωτου.), Τσαγκαρης (72′ Τσομπανιδης), Σιδερης, Μακρίδης (60′ Γκουτσούλας).