Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Περ.: «Φέτος είναι η χρονιά του Περάματος »

Published

on

Ολυμπιακός Περάματος

Με την ευκαιρία της  έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος εξέδωσε ανακοίνωση , εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη και στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:
”Φέτος είναι η χρονιά του Περάματος και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο Ολυμπιακός Περάματος ενισχύθηκε σε όλα τα σημεία όπου χρειάστηκε ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς, ενώ δυναμικά μπήκε η Α.Ε. Περάματος όπως φυσικά και ο Περαμαϊκός ο όποιος στις μεταγραφές του έδωσε άλλο χρώμα στο Πέραμα.
Σίγουρα και η πορεία του Πυθαγόρα θα είναι όσο το δυνατότερο καλύτερη προς την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και το Ικόνιο είναι μία ομάδα σταθερότητας.
Ευχόμαστε σαν Ολυμπιακός Περάματος στους συντοπίτες μας το καλύτερο και προσπαθώντας να φέρουμε στο Πέραμα ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιρικός λαός.
Θέλουμε όλα τα σωματεία κοντά μας για να φτιάξουμε το μεγάλο Πέραμα με μεγάλες ομάδες ώστε να μπορούμε να είμαστε υπολογίσιμοι από δω και πέρα σε όλο το πολύ πειραϊκό ποδόσφαιρο, και γιατί όχι ακόμα και σε πιο μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα και ο καθένας χώρια αποτυγχάνει και δυστυχώς έρχεται η μιζέρια, γι’ αυτό όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες και αγωνιστικές αλλά και έξω αγωνιστικές καταστάσεις.
Μετα τιμής το ΔΣ Ολυμπιακού Περάματος”.

*Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα  ο Ολυμπιακός Περάματος . Αντιμετωπίζει στις 18.15 στο γήπεδο της πόλης τον Θησέα.

Η διοίκηση του κόσμου καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν και να δει από κοντά τη νέα ομάδα .