Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ολυμπιακός Περάματος- ΑΣ Κωφών 2-1

Published

on

Ακόμα μια σπουδαία νίκη για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Περάματος που κατέβαλε με 2-1 τον μαχητικό ΑΣ Κωφών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  στο 29 με τον Ραπτόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56’ με τον Τρακάκη. Οι Περαματιώτες πήραν το ματς με πέναλτι του Κοβιού 78’, που υπέδειξε ο διαιτητής Σερέπας σε χέρι αμυντικού. Για αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Στο 80’ οι Κωφοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κτενά, ενώ στο 85’ έμειναν με δέκα  λόγω αποβολής του Χάιδου με δεύτερη κίτρινη.

Με τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Σερέπας έγραψε στο φύλλο αγώνος τον προπονητή του ΑΣ Κωφών Γιάννη Κολύρη, ο οποίος με ειρωνικό ύφος του είπε: «Ενταξει για αυτό έπρεπε να πάρει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Περάματος, αφού έχει τον κύριο Σαββατιανό που κανονίζει για την ομάδα του».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γουσγουνέλης, Πανταζής(75’ Κωνσταντίνου Γ.), Πηλαράς, Ραπτόπουλος ,Κατρακύλας, Ραμματιάς, Γεροντής(58’ λ.τρ. Χατζησταύρου), Καπέρης(64’ Παρίσης), Κωνσταντίνου Π. , Κοβιός, Τζίτζηρας.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Αλιάι, Δημητρόπουλος, Τσάτσι(81’ Καρκασίνας), Τρικαμηνάς, Λιάκος(84’ Κατίκογλου), Κορομπίλης(70’ Σαράντου), Τρακάκης, Τσακουμάγκος, Χάιδος, Μεχμέτι(55’ Κτενάς).