Connect with us

stoplekto

Ολοκληρώθηκε η Γ’ Κατηγορία του Πειραιά(1/4)

Published

on

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας. Οι δυο ομάδες που ανήλθαν στη Β’ Πειραιά είναι οι Φίλαθλοι(Πρωταθλήτρια) και ο Ολυμπιακός Περάματος(Δευτεραθλητής). Τα σωματεία που θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στην άνοδο μέσω των πλέι οφ είναι : Ένωση Καμινίων, ΑΟ Πειραιάς, Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου και Πυθαγόρας.

Αναλυτικά η βαθμολογία που θα ξεκινήσουν οι ομάδες στα πλέι οφ ανόδου:

 

  1. Ένωση Καμινίων 3
  2. ΑΟ Πειραιάς 2
  3. Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου 1
  4. Πυθαγόρας 0

 

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων:

 

Πρωταθλητές στα Καμίνια οι Φίλαθλοι

 

Σε…φιέστα μετέτρεψαν οι Φίλαθλοι το ντέρμπι της τελευταία αγωνιστικής με την Ένωση Καμινίων , σαρώνοντάς τη μέσα στο Ρέντη με 5-1 και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την επιστροφή τους μετά από ένα χρόνο στη Β’ Κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών  ο 28χρονος επιθετικός Λεντιόν Σίντρε, που πέτυχε και τα πέντε γκολ της ομάδας του(16’, 38’, 39’, 42’, 68’).

Για την Ένωση, που θα διεκδικήσει την άνοδό της από την πρώτη θέση των πλέι οφ, το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σαουλιάς(77’).

Μετά τη λήξη ακολούθησαν εξαλλα πανηγύρια από παίκτες και τεχνική ηγεσία, καθώς ανοίχτηκαν σαμπάνιες μέσα στα αποδυτήρια.

Σωστός ο διαιτητής Γιανναράκης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Κολιοτάσης, Καραγιάννης, Σουλεϊμάνης(71’ Δαγκάκης), Σαπχάσα, Αράπγλου, Μπέρμπερη, Σαουλιάς, Κοκράνης(16’ Κουγιουμτζόγλου), Χύσα(70’ Χητήρας), Πρεάρης(66’ Κουρτζής).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Τσαουλί(73’ Χοτζάι), Μιχαλακάκος(72’ Χαϊδάκης), Παπακωνσταντίνου(63’ Τσιώνης), Κουκουβίνος, Κουλουκτσής, Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Ζόγκα, Σίντρε, Κουρτίδης, Θέος(67’ Σίρα).

 

Μετά από 14 χρόνια στην Β’ Πειραιά ο Ολυμπιακός Περάματος , 1-0 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου

 

 

14 ολόκληρα χρόνια περίμεναν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό Περάματος. Μπορεί να ήταν πρωταπριλιά, αλλά για όλους δεν ήταν ψέμα.  Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν χθες την επάνοδό τους στη Β’ Κατηγορία, την οποία είχαν σφραγίσει εδώ και δυο αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάνου Χαρόπουλου αποχαιρέτησε τη Γ’ Κατηγορία με νίκη 1-0 επί του αξιόμαχου Πήγασου Αγίου Διονυσίου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κωνσταντίνου Γ. στο 81’. Οι Περαματιώτες στο 72’ είχαν χάσει και πέναλτι  με τον Κόκκινο(απέκρουσε ο Μελάς).

Το «παρών» στο γήπεδο Περάματος έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης, ο οποίος παρέδωσε μετάλλια σε όλους τους αθλητές. Επίσης από τη Δημοτική Αρχή παρεβρέθηκαν οι κυρίες Καζάκου και Γκλεζάκου, ενώ την γιορτή αυτή τίμησε με την παρουσία του από την ΕΠΣ Πειραιά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας Γηπέδων και Πρόληψης Βίας Παναγιώτης Λαπατάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελαφρόπουλος, Ρίζος, Ραπτόπουλος, Χταζησταύρου, Ραματιάς(5’ λ.τρ. Ντέμας), Κωνσαντίνου, Κόκκινος, Πηλαράς(46’ Καπέρης), Σπανός(50’ Λουκάνι), Νικολακάκος(46’ Κοβιός), Παρίσης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς, Βορδώνης, Καρβνούνης, Κουρτέσης, Μάλλης, Τερζής, Σταματίου(85’ Κατσαφάδος), Αλαφούζος(52’ Γρίμπιλας), Κατσιγιάννης, Δαλκάς, Κατρής.

 

ΑΕ Σαλαμίνας- ΑΟ Πειραιάς 0-0

 

Το βαθμό που χρειαζόταν πήρε ο ΑΟ Πειραιάς, καθώς έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Σαλαμίνας και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ για την άνοδο στη Β’ Πειραιά.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Τσαγκάρης, Τσαβδάρογλου(64’ Κοκλιώτης), Μποτσέρι(87’ Νάννος), Παπαπαναγιώτου, Καλάι, Αναστασίου, Πάλλας, Πέτσι(74’ Σουλιώτης), Πανούρης(54’ Σκιαθίτης), Κότσια, Πούτος.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Περδικούρης, Παπαθεοφίλου, Κοκόνης, Μανιάτης, Στέφα Κ.]λ., Σκαρμούτσος Α., Κουρτίδης, Κουράκος, Μεμαϊντίνι,(67’ Στέφα Κ.), Σαραντίτης(85’ Φευγαδιώτης), Τσαγκαλίδης.

                   ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου- Δάφνη Ταμπουρίων 2-0

 

Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου έκαμψε με 2-0 τη Δάφνη Ταμπουρίων και για δεύτερη σερί χρονιά θα διεκδικήσει την άνοδο για την Β’ Κατηγορία από την τρίτη θέση των μπαράζ.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Περικλόπουλος(54’ εκτέλεση φάουλ) και Θέος(70’).

Καλός ο διαιτητής Ζέρβας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Χατζαντώνης, Αναζίκος, Σάρρα, Μαυρίκης, Ηλιόπουλος, Κόλλιας(46’ Αλεξόπουλος), Θέος(73’ Παπαϊωάννου), Δούλος(81’ Αποστολόπουλος), Βερροιόπουλος, Περικλόπουλος, Ζόμπας(83’ Αρβανίτης).

ΔΑΦΝΗ: Κωνσταντόπουλος, Τομαής, Πρασσάς(68’ Λαζαρίδης), Φραγκόπουλος, Αλιφραγκής(63’ Παναγιωτόπουλος), Χουρμούζης, Διακάκης, Γεροντάκης, Βιτάλης, Αναστάσης(68’ Γκόβας), Γουναρίδης(80’ Νασσράλα).

 

 Πολυκράτης- Πυθαγόρας 0-2

 

Τη συμμετοχή στου στα πλέι οφ εξασφάλισε ο Πυθαγόρας που επιβλήθηκε με 2-0 στο Μοσχάτο του Πολυκράτη και θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση των μπαράζ.

Ηγέτης και σκόρερ των νικητών ο Κυριτσιμπασάκης που σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του(1’, 81’).

Οι Περαματιώτες είχαν και δοκάρι με τον  Μηλιώνη(33’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Δουλής.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κοτυτσουμπίνας, Σινιάρι(75’ Μουστάκας), Ευαγγελίδης, Μάσιος, Κατσινέλης, Μαυρέλης(77’ Δημητρακαρέας), Δρόσος, Αϊβαλιωτάκης, Λιβάνιος, Σούτογλου Χ.(78’ Σούτογλου Ν.), Τοροσιάν(46’ Χύσα).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Μετούση, Τριάντος, Τρίτσας, Κοσυφάκης, Τριανταφύλλου(85’ Χελιώτης), Κυριτσιμπασάκης(85’ Βαφειάδης), Μαρτσόπουλος(75’ Κωνσταντίνου), Ιωσηφίδης(78’ Καλουτάς)., Μηλιώνης, Δαμαλίδης.