Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολική επαναφορά για τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Μπορεί ο Ιάσονας να προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μισάωρο αλλά η Διάνα Ηλιούπολης έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το τρίποντο για δεύτερη σερί αγωνιστική με σκορ 3-2. Στο 12′ ο Ηρακλής Βασιλάκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 26′ ο Παπαμιχαήλ έδωσε σημαντικό προβάδισμα με δύο τέρματα στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αρχικά μείωσαν στο 42′ με αυτογκόλ του πορτιέρο Σταυριανουδάκη, σε μια φάση που ο Ιάσονας διαμαρτύρεται ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η ισοφάριση για τους κόκκινους με τον Νίκο Απέργη στο 61′ και στο 70′ ο Σταθακόπουλος έφερε τα πάνω-κάτω με το τέρμα που σημείωσε για το 3-2. Στο 79′, ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φακίνο για αντικανονικό μαρκάρισμα και την ομάδα του Νίκου Φούσκα να έχει έντονα παράπονα από το διαιτητικό τρίο της συνάντησης των Σύψα-Τζελέπη-Ματσούκα.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος (67′ Σάρρας), Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Νικόλι, Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης, Απέργης Ν. (90′ Απέργης Α.), Σταθακόπουλος (84′ Ανδριόπουλος).

Ιάσων (Ν.Φούσκας): Σταυριανουδάκης, Δουγιέκος, Κωνσταντόπουλος, Βασιλάκος Β., Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος, Λάχας (66′ Μανδαμαδιώτης), Γεγές, Τσάτσας, Παπαμιχαήλ (59′ Φακίνος), Πατέλης (78′ Βαφειάδης).

Photo: Sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply