Connect with us

4ος Όμιλος

Οι “Rangers” παίρνουν θεση για την απαγόρευση των μετακινήσεων

Published

on

Με ανακοινωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Ιωνικου (RANGERS) ενόψει του ντερμπι με την Προοδευτική αναφέρει οτι θα πρεπει να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά η ανακοινωση

Νέοι καιροί, νέα ήθη δυστυχώς. Μετά από 27 χρόνια ένδοξης παρουσίας σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε τα αυτονόητα.
Υπολογίζοντας το ειδικό βάρος που έχει το όνομα Rangers στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στο οπαδικό κίνημα γενικότερα έχουμε χρέος να ξεκαθαρίσουμε ότι οι απαγορεύσεις οπαδών μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Σαν σύνδεσμος ζητήσαμε -στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε- επίσημα και επιτακτικά την παρουσία των οπαδών του Κορυδαλλού στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Πολύ πιθανόν κάποιοι μικροί σε ηλικία να μην γνωρίζουν ή να έχουν ξεχάσει ότι στο γήπεδο της Νεάπολης έχουν φιλοξενηθεί χιλιάδες οπαδοί όλων των ομάδων (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, Πανιώνιου) και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα για 150 ανθρώπους από τον Κορυδαλλό. Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα που ανήκει στην Super League και καλά θα κάνουν όλοι, να τον αντιμετωπίζουν ως τέτοια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply