Connect with us

stoplekto

Οι σοβαροί τραυματισμοί Δρυμούση , Σκορδίλη σόκαραν στην ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Οι δυο σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών της ΑΕ Μοσχάτου επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Δρυμούσης που κτύπησε άσχημα πέφτοντας στο έδαφος μετά την ανατροπή του στο πέναλτι που καταλογίστηκε, υπέστη κάταγμα κλείδας . Ευτυχώς γλύτωσε την χειρουργική επέμβαση όπως διαπίστωσε ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου « Μετροπόλιταν»

Γιώργος Καραχάλιος . Ο παίκτης θα λείψει περίπου ενάμιση μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους .

Όσον αφορά τον Λάμπρο Σκορδίλη που αισθανόταν έντονες ζαλάδες και έβλεπε θολά , αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι προφανώς από κλωτσιά ή «σκαριά » που δέχτηκε σε κάποια φάση . Στον παίκτη συστήθηκε θεραπευτική αγωγή και ξεκούραση για μια εβδομάδα.

« Ενώ στο α’ ημίχρονο πήγαμε καλά οι αναγκαστικές αλλαγές των δυο παικτών μας επηρέασαν με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή και η τακτική της ομάδας μας . Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς θα ήταν άλλο παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕ Μοσχάτου Γιάννης Χατζηράπτης και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ένα καλό προπονητή .»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply