Connect with us

4ος Όμιλος

Οι μάγκες απ’ του Ζωγράφου

Published

on

Σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηλυσιακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού. H ιστορική ομάδα από του Ζωγράφου έδειξε περισσότερο θέληση για τη νίκη και πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση έφτασε στην επίτευξη του στόχου. Πλέον, το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται στα τελευταία δυο ματς με Ηρόδοτο και Κηφισιά μία νίκη για να παραμείνει, σίγουρα, στην κατηγορία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και μια ισοπαλία δεν θα αποδειχθεί αρκετή για το κιτρινόμαυρο σωματείο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5′ με τον Κατσιγιάννη. Στη συνέχεια η ομάδα του κέντρου ανέβασε την απόδοση της περισσότερο έχοντας δυο δοκάρια στο α’ μέρος με τον Τζώρτζη (15′,35′), με τους φιλοξενούμενους να ολοκλήρωνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχελή στο 37′ με απευθείας κόκκινη. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα είχαν την υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα του Ηλυσιακού. Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Χατζηγιαννακός με απευθείας κόκκινη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κουρεπίνης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης (62′ Φλέγκας), Βασιλείου, Σίσκο, Κατσιγιάννης (85′ Λουσαράκης), Τζώρτζης, Στάμος (74′ Φούντας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Αδαμόπουλος, Κατσίκιας, Τσακίρης (56′ Ντινιωτάκης), Παντελίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Γιακούμπι, Λοϊζίδης (77′ Μιχαλακάκος), Καϊμακαμούδης (68′ Ντούλιας), Μιχελής, Σιμιτσής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply