Connect with us

stoplekto

Οι Θ. Ρούτης και Σ. Βασιλείου στο τεχνικό τιμ του Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Δυο πολύ ικανά στελέχη συμφώνησαν να πλαισιώσουν τον προπονητή Γιώργο Αδάκτυλο στον Αστέρα Μαγούλας. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων Θανάση Ρούτη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, καθώς  και για τον γυμναστή Στέλιο Βασιλείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:
“Η Διοίκηση του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους άμεσους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν στο προπονητικό επιτελείο τον κ.Γιωργο Αδάκτυλο. Πρόκειται για τους: Αθανάσιο Ρούτη, προπονητή τερματοφυλάκων ο οποίος συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία του με την ομάδα μας. Ο κ.Ρούτης είναι πολύπειρος στο χώρο και γνώστης της κατηγορίας, έχοντας συμβάλλει σε επιτυχίες πολλών ομάδων. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C. Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα τον γυμναστή κ. Στυλιανό Βασιλείου, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ο κ. Βασιλείου κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στις ομάδες Μακεδονικός Ασκού, Ατρόμητος Τριαδίου και στις ακαδημίες της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης. Το Δ.Σ τους εύχεται υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους”.

Στις 17 Αυγούστου προγραμματίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου για το νέο πρωτάθλημα.

* Στη φωτογραφία από αριστερά ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Ρούτης, ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μαγούλας Γιάννης Κορωναίος και ο γυμναστής Στέλιος Βασιλείου.