Connect with us

7ος Όμιλος

Οι ευχαριστίες του Crimson Club για τους φίλους του ΠΟΑ

Published

on

Η επίσημη θέση των φίλων της Προοδευτικής Crimson Club για τη φιλοξενία που επιφύλαξαν οι αντίστοιχοι του ΠΟΑ.

Αναλυτικά, το κείμενο

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου – ΠΟΑ και το Poa Atsaleniou Club για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν στη γειτονιά τους και την υποδειγματική φιλοξενία που μας παρείχαν στο γήπεδο τους.

Εικόνες που θα μας μείνουν αξέχαστες, σε μια εκδρομή που παρά την ήττα θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας με όσα ζήσαμε. Το χθεσινό απόγευμα ήταν μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου με καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Η συνύπαρξη μας στις εξέδρες και οι εικόνες αυτές ευχόμαστε να αφυπνίσουν τους φιλάθλους απολαμβάνοντας ο καθένας από την πλευρά του το ποδόσφαιρο ακόμα περισσότερο. Σκοπός άλλωστε είναι το παιχνίδι να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση.

Μπορεί η ήττα να μας στεναχώρησε αλλά όπως σε καθετί στη ζωή κρατάμε τα θετικά από την χθεσινή ημέρα. Τους προσκαλούμε και θεωρούμε αυτονόητη την παρουσία τους στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας. Με μεγάλη μας τιμή θα τους υποδεχτούμε και θα τους φιλοξενήσουμε στοCrimson Club και στο “κλουβί” αντιμετωπίζοντας τους ως φίλους στη ζωή και αντιπάλους μόνο για τα 90′ του αγώνα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Π.Ο.Α και επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. Καλή αντάμωση με τους φίλους οπαδούς του Ατσαλένιου που θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στα ταξίδια τους στον Πειραιά. Κλείνοντας μην παραλείψουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στο ζευγάρι που, πριν τη σέντρα του χθεσινού αγώνα, αποφάσισε να πορευτεί μαζί στη ζωή σε μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή στις εξέδρες.