Connect with us

4ος Όμιλος

Οι δηλώσεις των νέων αποκτηματων

Published

on

Αποτελούν πέντε απο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας και δηλώνουν έτοιμα για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να βοηθήσουν το Κερατσίνι να πετύχει τους στόχους του. Ο λόγος για τους Λόνι Σκεντεράι,Παναγιώτη Καρέλη ,Παντελή Χονδρουδάκη ,Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και Σάββα Λευκόπουλο που μίλησαν στο επίσημο κανάλι των “Ροσονέρι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

skenderaiΛόνι Σκεντεράι: “Εχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα όπως βλέπω και καταλαβαίνω από τις πρώτες ημέρες εδώ. Θα προσπαθήσουμε ,κάθε Κυριακή, να δίνουμε το 100% του εαυτού μας γιθα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

           karela

Παναγιώτης Καρέλης: Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι οι οι άνθρωποι της; ομάδας πίστεψαν σε μένα,με προσέγγισαν μέ ένα πολύ ωραίο τρόπο και θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας.

            xondroup

Παντελής Χονδρουδάκης;Σίγουρα ήρθα σε μία ομάδα που έχω ακούσει τα καλύτερα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα,πρωτόγνωρο να είμαι στην Γ Εθνική. Είναι ένα βήμα παραπάνω . Ολα τα παιδιά είναι καλά , η διοίκηση είναι κοντά και όλα πάνε καλά. Σίγουρα και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου ,μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα και δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω.

panagipwe

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες ημέρες είναι πολύ ευχάριστες. Αλλωστε και εδώ βρήκα παλιούς μου συμπαίκτες . Είμαι ευχαριστημένος απο τις προπονήσεις ,το κλίμα και την οργάνωση και να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

                     lefko3.JPG

Σάββας Λευκόπουλος: Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και με τον τρόπο που με προσέγγισε ο κος Αραβαντινός. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου και όλα τα υπόλοια θα έρθουν με την προπόνηση ,τη δουλειά και μέσα στο γήπεδο. Φετος θα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ιδιαίτερο.