Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

« Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές δεν δέχονται εκβιασμούς»

Published

on

Από την Ένωση Βετεράνων  ποδοσφαιριστών Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση στους βετεράνους διαιτητές :

«Η Ένωσή μας, δημιουργήθηκε με σκοπό την επαφή των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών με το αγαπημένο τους άθλημα, συνδυάζοντας παράλληλα φιλανθρωπικές δράσεις, μέσα από τον εθελοντισμό των βετεράνων ποδοσφαιριστών, κρατώντας μας σε διαρκή εγρήγορση για παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους  μας σε ανάγκη.

Με χαρά είχαμε διαπιστώσει ότι οι σκοποί της Ένωσής μας ήταν σεβαστοί και από τους διαιτητές , αφού πολλοί από αυτούς παρείχαν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, προσφέροντας την αμοιβή τους στο ταμείο αλληλοβοήθειας, συμμετέχοντας εμπράκτως στους σκοπούς της ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε την περασμένη Πέμπτη, αλλαγή στάσης από την ένωση παλαίμαχων διαιτητών, οι οποίοι, εν μέσω της σεζόν απαίτησαν αύξηση αμοιβής, απειλώντας να σταματήσουν το πρωτάθλημα , μη σεβόμενοι μάλιστα την απάντηση του Προέδρου της Ενωσής μας και του Δ.Σ οι οποίοι απάντησαν ότι σέβονται μεν τα αιτήματα των διαιτητών αλλά αυτά θα πρέπει να επανεξεταστούν και να υλοποιηθούν στην αρχή της επόμενης σεζόν και όχι στη μέση αυτής.

Δυστυχώς η Επιτροπή βετεράνων διαιτητών επέδειξε αδιάλλακτη στάση και κάπου εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πλέον κοινό σημείο επαφής.

Για το λόγο αυτό, η Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, με την επιστολή αυτή, δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι :

  1. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, αφού ο Πρόεδρος και το Δ.Σ αντέδρασαν άμεσα για να ξεπεραστεί το ξαφνικό πρόβλημα.
  2. Η Ένωσή μας δε δέχεται εκβιασμούς από κανένα.
  3. Θα συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωνικό της έργο, μένοντας πιστή στις αρχές και τα ιδανικά της, για παροχή κοινωνικών δράσεων στους συνανθρώπους μας, με ζήλο, αξιοπρέπεια και αυξημένο αίσθημα εθελοντισμού.
  4. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή σε μέλη και φορείς που σέβονται τα ανωτέρω και κλειστή σε όλους όσοι δε σέβονται τις αρχές και τις αξίες της Ένωσής μας. »