Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες Play-out B’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ

Published

on

Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Σπίθα- Σαλαμινομάχοι 4-0 

 

Οριστικά στη Γ’ Κατηγορία υποβιβάζονται οι Σαλαμινομάχοι, οι οποίοι ηττήθηκαν με 4-0  από τη Σπίθα.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους Νικαιώτες πέτυχαν οι Μιχαηλίδης(πέναλτι 28’), Θεοδωρίδης(39’), Πιερράκος(78’) και  Καραδημητρίου(90’).

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κωνσταντόπουλο.

ΣΠΙΘΑ: Νταβιτιάν, Τσαμπαρλής(52’ Μάσσιος), Μακρής, Πιερράκος, Παπαδόπουλος, Σαμονάκης, Φλοριάν(83’ Γαλίτσης), Καραδημητρίου, Θεοδωρίδης(77’ Θεοδώρου), Μιχαηλίδης, Σέκα(53’ Κοτζαμιχάλογλου).

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούνης, Παραπάτης, Κούκης, Παρθένης(46’ Καφούρος), Μαγιάτης, Λιγνός(65’ Ρεμούνδος), Δουμένης, Παπαδημητρίου, Μονιός, Παπαθεοχάρης(77’ Ζαχαριάς), Σούλτος(38’ Γκίκας).

 

Αστέρας Νίκαιας- Άνω Νεάπολη 2-1

 

Την παραμονή του στην Κατηγορία οριστικοποίησε ο Αστέρας Νίκαιας, ο οποίος αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα λύγισε με 2-1 την Άνω Νεάπολη. Αυτή ήταν η ενδέκατη σερί ήττα για την ομάδα του Παναγιώτη Μωραΐτη, η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί με τον Δημητρίου στο 30’, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και πλέον χρειάζεται ακόμα και την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με την Αρμενική, για να παραμείνει στην Κατηγορία.

Οι Νικαιώτες γύρισαν το ματς στην επανάληψη με τέρματα των Κανταρτζόπουλου(46’) και Σωπιάδη Χ.(73’).

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητής Αλατσάκης απέβαλε από την Άνω Νεάπολη τον Χατζηκωστή για εξύβριση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σωπιάδης Α.(90’ λ.τρ. Μπαρλαγιάννης), Κανταρτζόπουλος, Κατσαμπής(89’ Καλογερόπουλος),  Μπουρογιαννόπουλος,  Ψυχίδης, Μαγκώνης(81’ Ανδριανόπουλος), Φλαμπούρης, Σωπιάδης Χ.(Λαλάι(46’ Βελαλόπουλος), Γιαννικάκης.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ:  Αντωνιάδης, Σπανάκος(76’ Βατούγιος),  Ταβουλαρέας, Λύρος, Χατζηκωστής, Πλάκας, Δαρείου(81’ Λώλος),  Σαουλίδης, Συναδινός, Δημητρίου, Ιωαννίδης(85’ Μανδέκης).

 

Αρμενική- Λέοντες Καμινίων 0-2

 

Πριν από ένα χρόνο πανηγύριζαν την άνοδό τους για πρώη φορά στην Β’ Κατηγορία από την ιδρυσή τους. Φέτος στην παρθενική τους συμμετοχή στη Β’ Πειραιά οι Λέοντες Καμινίων κατάφεραν να παραμείνουν στην Κατηγορία, καταβάλλοντας με 2-0 την δυναμική Αρμενική, η οποία θα παλέψει για τη σωτηρία της με την Άνω Νεάπολη, όπου θέλει μόνο νίκη.

Οι Νικαιώτες στάθηκαν άτυχοι, καθώς δημιούργησαν αρκετές φάσεις, χωρίς να μπορέσουν όμως να τις εκμεταλλευτούν.

Αντίθετα οι Καμνιώτες στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη ευτύχησαν να προηγηθούν στο 41’ όταν ο Χρήστου έκανε το γύρισμα μες την περιοχή και ο Μεγαλοιοκονόμου άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Και ενώ στην επανάληψη η Αρμενική πίεζε, οι Λέοντες «καθάρισαν» το ματς στο 80’ με γκολ του λυτρωτικού στη φάση των πλέι άουτ 16χρονου Λαντζούνη.

Άψογος ο διαιτητής Ορφανός.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Λαγκαδίτης, Γαλάνης(58’ Ατματσίδης Γ.), Μεγαλοικονόμου, Συρίγος, Ατματσίδης Σ., Κοντομάρης, Αθανασίου, Χαϊνταράσι(80’ Τομαράς), Κεσανίδης(82’ Τσαπαριάν), Ντερ Κρικοριάν, Ανδρεάκος(46’ Σαραντόπουλος).

ΛΕΟΝΤΕΣ:  Τιπέλης ,Μπετενιωτης Σ., Φλέγγας, Αϊναλής(85’ Μέξης), Δήμας, Διαμαντόπουλος, Μίτρε, Γούσιας, Χρήστου(81’ Καραγιάννης), Οικονόμου(66’ Λαντζούνης), Σπυριδάκης(74’ Δημητρούλης).

 

Πανιώνιος Κερατσινίου- Αργοναύτης 1-1

 

Μετά την ήττα των Σαλαμινομάχων το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στον Πανιώνιο Κερατσινίου και τον Αργοναύτη άφησε ικανοποιημένους και τους δύο, καθώς εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Οι Χατζηκυριακιώτες προηγήθηκαν με τον Γκόλφη(30’), για να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος στο 91’ με τον  Βλαχάκη.

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παλαμιμανιώτης, Μάνδυλας, Τσάτσης, Καταραχιάς, Κουλάδης, Ευθυμιάδης(80’ Βλαχάκης), Κουδουνάκος, Λουκίδης, Κοκόσης, Καραγιάννης(68’ Κύρκο), Ασλάνογλου.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Σάββας, Μπίστας, Γκόλφης, Γκέκας, Δρακόπουλος, Μακρής(70’ Πράπας), Λιάρος(81 Μωραΐτης), Καψάσκης, Θεμελάκης(84’ Φράγκος).