Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες play-out στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΠ (13/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ και οι βαθμολογία των ομάδων.

ΑΟΚ Φαλήρου – Νέοι Ευγενείας 3-3

Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο Ρέντη με τον ΑΟΚ Φαλήρου και τους Νέους Ευγενείας να μοιράζονται βαθμούς και γκολ (3-3) , αποτέλεσμα που  δίνει και στους δυο  το δικαίωμα να συνεχίσουν να αγωνίζονται και του χρόνου στην Β’ Κατηγορία .

Ο Σταμούλης άνοιξε το σκορ στο 22’ , αλλά οι Ευγενειώτες γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα των Πολυχρονάκη 42’ και Τσιαμήτα 50’.

Η είσοδος του Κωνσταντίνου στο 51’  έφερε τα πάνω – κάτω . Ο παίκτης του ΑΟΚ Φαλήρου στο 56’  ισοφάρισε στο 61’ με τρομερό σουτ , ενώ στο 65’ νέα « βολίδα» τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Κωνσταντίνου με ένα φοβερό φάουλ στο 87΄  και αφού η μπάλα βρήκε πάνω στον Λοξό που καθόταν στην γραμμή του τέρματος και έκανε το 3-2 . Στην φάση αυτή ο βοηθός Σγουράκης υπέδειξε …οφσάιντ(!!!) , αλλά πολύ σωστά ο  διαιτητής Καρυοφύλλης που ήταν άψογος στην επανεμφάνιση του  , τον αγνόησε .

Οι Νέοι Ευγενείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 92’ με τον Ζαρίκο.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ : Ρούσης, Μέκι Ομάρ, Μανδάς,

Καραγιάννης, Μπετχαβάς, Σαμιώτης( 42’ Μεταξάς) Μπρεγκάσι, Χαϊρούλα (51’  Κωνσταντίνου )

Σαμοθράκης, Σταμούλης, Τερζής

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Κοκκώνης, Μανώλης , Μακρής( 59’ Σπανόπουλος) ,  Λοξός, Γουνελάς( 63’ Κρεμμυδιώτης)   Ευγενίας(  21΄λ.τρ. Καραγιάννης) Χριστοδούλου, Καριντζαΐδης, Τσιαμήτας, Ζαρίκος, Πολυχρονάκης

 

Φίλαθλοι – Νέο Ικόνιο 0-2

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για το Νέο Ικόνιο που επικράτησε με 2-0 των Φιλάθλων και είναι πλέον πολύ κοντά στη σωτηρία του.

Αντίθετα  η ήττα για τους Φιλάθλους ήταν οδυνηρή αφού  θέλουν όχι μόνο να νικήσουν την τελευταία αγωνιστική τους Νέους Ευγενείας , αλλά και να χάσει το Νέο Ικόνιο από τον ΑΟΚ Φαλήρου .

Οι Περαματιώτες εξασφάλισαν τη νίκη τους στο β’ μέρος με τέρματα των Χάλαρη ΧΑ στο 50’  και Λαδικού στο 76’.

Στο 90’ αποβλήθηκαν οι  Γκόλφης και Γκεγκάι που συνεπλάκησαν .

Σωστός ο διαιτητής Πουλόπουλος

ΦΙΛΑΘΛΟΙ : Βορρίσης, Γκόλφης, Κασσαλής ( 62’ Ηλιάκης) Βιτάλης, Τσέλος,  Στάθης, Ρούση , Μαρινάκης( 77’ Καστρίτης) Αλιφραγκής, Σίντρε, Μαθιουδάκης

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ : Κούμπουλας, Παγώνης, Σαϊντ, Χάλαρης ΧΝ(61΄ λ.τρ. Σταυράκογλου) Χατζηπέτρος, Νικολάου, Μαλλιαρός , Γκεγκάι, Κοντογιώργης( 80’ Γκοτζάι) Λαδικός, Χάλαρης ΧΑ( 76’  Αράπης)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΟΚ Φαλήρου βαθμοί 7

  1. Νέοι Ευγενείας βαθμοί 6
  2. Νέο Ικόνιο βαθμοί 3

………………………………..………

  1. Φίλαθλοι βαθμοί  1

 

1η αγωνιστική 

ΑΟΚ Φαλήρου – Φίλαθλοι 6-0

Νέοι Ευγενείας – Νέο Ικόνιο  2-1

2η αγωνιστική 

ΑΟΚ Φαλήρου – Νέοι Ευγενείας 3-3

Φίλαθλοι – Νέο Ικόνιο 0-2

 3η αγωνιστική

Νέο Ικόνιο – ΑΟΚ Φαλήρου

Νέοι Ευγενείας – Φίλαθλοι