Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες play -off στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΠ

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Βαθμολογία και αποτελέσματα.

 

Θύελλα Μοσχάτου – Αστέρας Κερατσινίου 1-1

Το γκολ που σημείωσε ο Παναγάκος στο 87΄ ισοδυναμούσε με μια ολόκληρη κατηγορία για την Θύελλα Μοσχάτου που ισοφάρισε σε 1-1 τον Αστέρα Κερατσινίου και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα  ΑΕ Νίκαιας – Καστέλλας , επανέρχεται στην Α’ Κατηγορία . Δικαιολογημένοι λοιπόν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη λήξη του αγώνα .

Οι Κερατσινιώτες προηγήθηκαν στο 58’ με τον Ζακολί ενώ στο 18’ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Ιωαννίδη Κ. γκολ του ίδιου παίκτη με υπόδειξη του βοηθού Ζερβάκη , σαν οφσάιντ.

Το γκολ  που πέτυχε η Θύελλα στο 87’ με τον Παναγάκο , άλλαξε όλο το σκηνικό , όπως προαναφέραμε και η ομάδα του Μοσχάτου βρίσκεται ήδη στη μεγάλη κατηγορία του Πειραιά.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Χουλιάρας, Μπάλιος, Βερεσόγλου, Μπουρίκας, Μαυρέλης( 72’ Παναγάκος) , Σκοπελίτης( 85’ Λεμονής ) Ασιέγκμπου, Κούτρης( 66’ Βαρούχας) Κωνσταντάκος, Παππάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Βώκος, Μαργέτης, Ρεϊσόπουλος, Δεσύλλας, Αναστασίου, Μιχαλακάκος, Ζουρούδης( 62’ Φλωρόπουλος) Κοντορήγας, Ζακολί, Συμεωνίδης( 85’ Σταύρου) Τσιάβος( 40’ λ.τρ Πατηνιώτης)

 

ΑΕ Νίκαια – ΑΟ Καστέλλα 2-0

 

Ψυχωμένη η ΑΕ Νίκαια επικράτησε στην επανάληψη της «χλωμής» Καστέλλας με 2-0 , αλλά η  νίκη αυτή δεν είχε αντίκρυσμα.

Οι νικητές που είχαν δοκάρι στο 42’ με τον Σιδέρη , βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα στο β’ μέρος με τους Μαυρουδή 72’ και Σφυρή 85’.

Εξαιρετική η διαιτησία της Λαμπαδαρίου

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Μπέτσες, Μαυρουδής, Μίτροβιτς( 76’ λ.τρ. Φανουργάκης)   , Παπακίτσος, Ντζούρας, Παπαφώτης, Σέχου( 61’ Λεκάκος) , Δερμεντζόγλου, Σφυρής( 86’ Σαλίβερος)  , Σιδέρης, Αργυρόπουλος.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Ρετζέπης, Κυδωνάκης( 40’ λ.τρ. Τσερεγκούνης) , Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Τζάκο, Μπιλίρης, Πατρικάκος, Μπανάι, Καρκαβίτσας, Λαβιδόπουλος( 82’ Μπουτσίνης) , Κρητικός

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Θύελλα Μοσχάτου 7

___________________________

  1. ΑΕ Νίκαια

3.ΑΟ Καστέλλας 3

4.Αστέρας Κερατσινίου 3

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Θύελλα Μοσχάτου – ΑΕ Νίκαια 2-0

Αστέρας Κερατσινίου- ΑΟ Καστέλλας 0-1

2η αγωνιστική

Θύελλα Μοσχάτου- Αστέρας Κερατσινίου 1-1

ΑΕ Νίκαια- ΑΟ Καστέλλας 2-0

 

3η αγωνιστική ( Τετάρτη 24/5)

ΑΟ Καστέλλας    Θύελλα Μοσχάτου

Αστέρας Κερατσινίου- ΑΕ Νίκαια