Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι αγώνες των ομάδων της ΕΠΣΑ την Τετάρτη 17/12

Published

on

Δύο αγώνες είναι προγραμματισμένοι την Τετάρτη 17/12 για τις ομάδες που ανήκουν στην ΕΠΣ Αθηνών. Για το Κύπελλο και την 5η φάση, τα Πετράλωνα φιλοξενούν τον Χαραυγιακό στο Ρουφ, ενώ για το πρωτάθλημα της Β’κατηγορίας, ο Ηρακλής Περιστερίου υποδέχεται την Κορωνίδα στον Ήφαιστο.

Πετράλωνα-Χαραυγιακός: Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρουφ όπου τα Πετράλωνα θα υποδεχθούν τον Χαραυγιακό για το Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους για άνοδο στη πρώτη κατηγορία και φιγουράρουν στη πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β’Κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά, οι ”νερατζούρι” βρίσκονται στη 5η θέση του 2ου ομίλου της Α’Κατηγορίας και παλεύουν για να πατήσουν κορυφή με νέο προπονητή πλέον. Η αναμέτρηση διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα από τα άλλα παιχνίδια γιατί το Ρουφ χρησιμοποίησε πρώτο το γήπεδο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ηρακλής-Κορωνίδα: Ο Ηρακλής Περιστερίου ψάχνει βαθμούς και υποδέχεται την Κορωνίδα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τη Κυριακή 9/12 αλλά οι ζημιές που υπέστη το γήπεδο Ηφαίστου από καιρικά φαινόμενα εκείνο το διήμερο, ανάγκασε την ΕΠΣΑ να ακυρώσει όλους τους αγώνες που είχε προγραμματίσει, όπως Όμιλος Περιστερίου-Χαϊδάρι και Τόλμη Περιστερίου-ΠΑΣ Γαλάτσι. Ώρα έναρξης 15:00.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply