Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες των βετεράνων

Published

on

Σε έναν αγώνα για τις αλησμόνητες πατρίδες , οι παλαίμαχοι του Ιωνικού και της ΑΕΚ έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους για 16η χρονιά .

Νικητές αναδείχτηκαν οι Νικαιώτες με 4-3 . Για τον Ιωνικό σκόραραν οι Αφας, Γρίμπιλας , Σεϊτανίδης και  Καλύκας ενώ για τον Δικέφαλο δυο τέρματα σημείωσε ο Κοπιτσής και ένα ο Χουλιάρας .

Διαιτήτευσε όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Αντώνης Τόγιας με βοηθούς τους Δημήτρη Λεούση και Μάρκο Νομικό.

Τιμήθηκαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σπύρος Νικολάκης και οι βετεράνοι Ντανιέλ Μπατίστα ( λόγω απουσίας την πλακέτα παρέλαβε ο Στέλιος Σεραφείδης) και Γιάννης Μαγγίνας .

palaimaxoi ionikou aek5 palaimaxoi ionikou aek4 palaimaxoi ionikou aek3 palaimaxoi ionikou aek6palaimaxoi ionikou aek2 palaimaxoi ionikou aek1

*Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος στο γήπεδο Δραπετσώνας αφού αναμετρήθηκαν οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων και της Δραπετσώνας για κοινωνικό σκοπό .Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Νικητές με 4-2 οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων με σκόρερς τους Μπαζίνα Κ. , Τζωρτζακάκη, Καραμάνη Γ. και Μπούγα. Τα γκολ της Δραπετσώνας ο Ζαχαριάδης.
Πριν τον αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Μπαρδάτσος, Αλέκος Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τσομίδης και ο παλαιός παράγων Μιχάλης Αλικάρης. Επίσης τιμήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Παύλος Παπίλιας, Νίκος Αγαδάκος και Μπάμπης Βλάχος.

*Σήμερα στις 5μμ στο γήπεδο της Νίκαιας θα διεξαχθεί τουρνουά με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων βετεράνων. Θα παίξουν ο Απόλλων Σμύρνης , ο Ατρόμητος Αθηνών , ο Εθνικός Πειραιά και η Προοδευτική που είναι και η  διοργανώτρια. Ο σκοπός είναι ιερός αφού θα  συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.