Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες της Β’ ΕΠΣΔΑ(3/2)

Published

on

Αίας Παραλίας- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 5-1

 

Το τελικό 5-1 του Αίαντα Παραλίας με τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στην επανάληψη.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη, καθώς προηγήθηκαν στον 50’ με τον Παρίση.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 76’, όταν ο διαιτητής Χρόνης καταλόγισε πέναλτι για τον Αίαντα σε χέρι του Παρίση ο οποίος και αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπαζάι για την ισοφάριση. Με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι έφτασαν σε αυτό το εμφατικό 5-1 με ακόμα τρία γκολ του Κουσίδη(77’, 81’, 89’) και ένα του Λιόλιου(85’).

ΑΙΑΣ: Γκούμας, Χαλιλόπουλος, Κουσίδης, Ρεντζέπης, Γαβριηλίδης, Αχλαδιώτης(84’ Σουλένι), Νικόλα, Μπουτάσης(89’ Μπαζάκας), Αμπαζάι(86’ Βλάχος), Λιόλιος, Ρότσκας(60’ Ντερβισάι).

ΑΓΙΟΙ: Μικρός, Παπαμηνάς(84’ Κορφιάτης), Τυρλής(77’ Χαμηλάκης), Τσομίδης Ι., Τσομίδης Γ., Αρναουτάκης, Χατζησομπάνης, Πουρής, Παρίσης, Θεοδωρίδης, Αντωνάρας.

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Εθνικός Πανοράματος 0-3

 

Πέμπτη σερί νίκη για τον Εθνικό Πανοράματος, που κατέβαλε με 3-0 τον φιλότιμο Αστέρα Άνω Λιοσίων και αθόρυβα η ομάδα του Χρήστου Ράλλη βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις ανόδου.

Τα γκολ πέτυχαν οι Σαμπάνης(19’), Δανιγγέλης(37’) και Μπουραντάς(85’).

Διαιτήτευσε ο Χρόνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος Ε., Θεοδώρου, Χρονόπουλος, Θηβαίος(78’ Τσιώλης Σ.), Καλαμιώτης Δ., Λιόσης, Σερέπας(72’ Καλαμιώτης Π.), Κουτρουμπίλας, Ντέντε, Θεοδωρόπουλος(69’ Σαρλάς), Τσιώλης Κ.(84’ Σμαΐλης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσέπερης, Κυρίου, Γιανναδάκης, Μπελάλης, Κονιαβίτης, Κατσαρός, Τσουτσάνης(79’ Καρακωνσταντόπουλος), Λούφης Χ., Δανιγγέλης Ν.(69’ Μπουραντάς), Σύτη(65’ Ντόκα), Σαμπάνης Β.(79’ Αργυρόπουλος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply