Connect with us

6ος Όμιλος

Οι αγώνες στον 7ο όμιλο (2η αγ.)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-1

Το 2Χ2 έκανε ο Αήττητος Σπατων που άλωσε τη Ραφήνα επικρατώνταςμ ε 1-0 της τοπικής Θύελλας.

Το συγκρότημα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μετά τη νίκη στο ματς της πρεμιέρας με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής κατάφερε να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στη συγκομιδή του.

‘Χρυσός’ σκόρερ για τους ‘πράσινους’ ήταν ο Στρατος Δουκάκης ο οποίος στο 78′ με σουτ χάρισε τη νίκη στους νεοφώτιστους από την Ανατολική Αττικη.

Από την άλλη, η Θύελλα Ραφήνας στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και κατάφερε να στείλει μήνυμα σε όλους όσους την έχουμε ξεγραμμένη σχετικά με την παραμονή στην κατηγορια.

ΘΥΕΛΛΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Πάντος, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης (31 Μαστρογιαννούδης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Αράπης, Σένε (77 Μπουτάκης) Ζέκιο (67′ Μπότης), Μανουσάκης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Σκαφίδας (63 Ηρακλής), Τσιλιγγιρης (88′ Γκούμας), Βιάλης, Κρητικός (86′ Σκούμας), Νικλητσιώτης (56′ Δουκάκης), Φαρινόλα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 2-1

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το γκολ του Φαμπίνιο στο 23′, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής πήρε μεγάλη και ιστορική νίκη απέναντι στον Πανθηραϊκό επικρατώντας με 2-1.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στα Σπάτα από τον Αήττητο το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη με γκολ των Τζόρνατν στο 44′ και Φιλιανού στις καθυστερήσεις πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα.

Από την άλλη οι Κυκλαδίτες για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμειναν μακριά από τα θετικά αποτελέσματα έχοντας μηδαμινή συγκομιδή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρήστος Πελέκης) Ρόππας, Τοπάλι, Στατης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (89′ Β. Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Κωτατής (68′ Κίστα), Τζόρνταν (82′ Φιλιανός), Κτσαμπας (90′ Σεφουλάι).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Αθανασίου, Κωλέτσης (46′ Γκίκας), Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Κεφάλας, Φύρος Μάνιας (70′ Περιάλης), Ντούμος (88′ Λούκας), Παναγιωτόπουλος, Φαμπίνιο.

ΕΡΜΗΣ ΚΥΒΕΡΙΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-1

Σαρωτικός και εκκωφαντικός ήταν ο Ερμής Κιβερίου που επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 του Ταμυναϊκού ο οποίος μετά τη νίκη της πρεμιέρας γνώρισε την ήττα.

Στο 8′ ο Γκάτσης έκανε το 1-0, με τον Καραγκούνη στο 26′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 60′ ο Γκάτσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να πετύχει το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Μήτρου στο 75′ σε 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παπαϊωάννου στο 88′.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Παλιγγίνης, Ζίου (85′ Διαμαντής), Χατζόπουλος, Σελλής, Σκαουλης, Παπαϊωάνου, Αγγελόπουλος (68′ Μπιτζης), Γκατσης, Τζελανι (53′ Τσακανίκας), Καραγκούνης (73′ Γιοάννος), Κουτσοδήμος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ () Μυτακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Φυσσαράκης (15′ λ.τρ. Δ. Αναστασίου), Κοκκαλας, Κώτση (59′ Μήτρου), Μαλησσιώβας, Κατσόλι, Ραμπαβίλας, Καρράς.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-0

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο αρκούσαν στη φοβερή και τρομέρη Ερμιονίδα του Θανάση Στάικου ώστε να φτάσει στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας.

Η ομάδα από την Αργολίδα έκανε το 2Χ2 και φιγουράρει στην ορυφή μαζί με τον Αήττητο Σπατων, δείχνοντας ότι η δουλειά που γινεται από τον κ. Σταϊκο μόνο τυχαία δεν είναι. Από την άλλη, η Τριγλία Ραφήνας δείχνει ότι δεν έχει βρει τα πατήματα της.

Στο 23′ ο Αγγελόπουλος κα ιστο 85′ ο Τζιέρης πέτυχαν τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θανάσης Σταϊκος) Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσες (61′ Τριανταφύλλου), Παλαιοπανος, Μαζιώτης (85′ Σχοινάς), Αγγελόπουλος (75′ Βασιλέρης), Τριμπόνια (90′ Μεζίνι).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Μάρκος Δήμος) Ιωσήπου, Καμβύσης, Καφέτζης (53′ Αρβαντίδης), Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης (62′ Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας, Μητσόπουλος, Κότσι, Τσάγκαρης, Αμπντουραχμάνι (46′ Λημνιός).