Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ Πειραιά(5/11)

Published

on

Ένωση Καμινίων- ΑΟ Πειραιάς 3-1

Δεύτερη σερί νίκη για την Ένωση Καμινίψν που κατέβαλε στο τοπικό ντέρμπι τον ΑΟ Πειραιά με 3-1.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Κοκράνης(7’, 44’) και ένα ο  Σαπχάσα 55’.  Για τον ΑΟ Περαιά το φκολ πέτυχε ο Αγγελιδάκης(54’).

Διαιτήτευσε ο Λυτρίβης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Κολιοτάσης, Φάσκο, Σουλεϊμάνης, Σαπχάσα, Αράπογλου(87’ Κουγιομτζόγλου), Μπέρμπερη, Σαούλιας(75’ Κούτρης), Απέργης, Κοκράνης, Χύκα.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Περδικούρης, Μουρτίδης(46΄Τσιμπούρης), Μανιάτης, Κουράκος(41’ Χατζηνικολάου), Σκαρμούτσος, Χέπα, Αγγελιδάκης, Φεργαδιώτης, Κοντογιώργος(51’ Στέφα Κ.), Σαρνατίτης(51’ Μεμαϊντίνι), Κοκκώνης.

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Πυθαγόρας 5-2

 

Μεγάλη νίκη για τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου που επιβλήθηκε με  5-2 του Πυθαγόρα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Περικλόπουλος (32’πέναλτι- ανατροπή Ψαρούδη), 58’(πέναλτι- ανατροπή Θέου), Θέος(44’, 90’) και  Βούλγαρης(85’). Για τον Πυθαγόρα και τα δύο γκολ σημείωσε ο Κυριτσιμπασάκης(39’, 92’).

Φοβερά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία Πετρίδη. Πιο συγκεκριμένα διαμαρτύρονται και για τα δύο πέναλτι που έδωσε εις βάρος του. Επίσης οι Περαματιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκς στο 58’ ο Μαρτσόπουλος(2η κίτρινη-υπέπεσε στο πέναλτι), στο 87’ ο Τριανταφύλλου(2η κίτρινη), ενώ μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Τρίτσας για εξύβριση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζηαντώνης, Κόλλιας, Αναζίκος, Ηλιόπουλος, Μούγιος, Δούλος(80’ Σλιποκούροβ), Σάρας(71’ Βεριόπουλος), Ψαρούδης(55’ Κόφφας), Θέος, Περικλόπουλος(82’ Βούλγαρης), Αρτεμάκης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Χατζηδημητρίου, Κωνσταντίνου, Τρίτσας, Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης, Τριάντος, Ιωσιφίδης, Δαμαλίδης(60’ λ.τρ. Καλουτάς), Τορναρής(76’ Λένας).

 

Πολυκράτης- Φίλαθλοι 1-4

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Φιλάθλους που λύγισαν στο Μοσχάτο με 4-1 τον Πολυκράτη και έπιασαν τον Πυθαγόρα στη δεύτερη θέση.

Οι φιλοξνεούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με  γκολ των Σίντρε(6’) και Ρούσι(37’), για να μειώσει ο Πολυκράτης με τον Λιβάνιο  Π.(41’).

Οι νικητές πέτυχαν στην επανάληψη ακόμα δύο γκολ με τους Ζόνγκα(61’) και Μαθιουδάκη(76’).

Οι γηπεδούχοι στο 85’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Μυστακίδη(εξύβριση αντιπάλου).

Διαιτήτευσε ο Τσονάκας.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουβουροβακάλης, Γαλανός, Καρασσαβίδης, Μυστακίδης, Παπαδόπουλος Ν., Σκαρπέλος(80’ Δρόσος), Λιβάνιος Π.(60’ Μέξης), Σούτογλου Χ., Δημητρακαρέας , Κανταρτζής(31’ Λιβάνιος Π.), Αργείτης(80’ Παπαδόπουλος Κ.).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Χοτζάι, Βουρδούμης(65’ Κοντορήγας), Τσώνης, Κουκουβίνος, Μιχαλακάκης, Μαθιουδάκης, Ρούσι, Χαϊδάκης(84’ Καναβάς), Σίντρε(84’ Βασιλάκος), Ζόνγκα(79’ Κοκκινάκης), Ζουρούνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply