Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ Πειραιά(14/1)

Published

on

 

Δάφνη Ταμπουρίων- Ολυμπιακός Περάματος 0-3

 

Αλώβητος πέρασε και από τις Σιταποθήκες ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Περάματος που λύγισε στην επανάληψη τη Δάφνη Ταμπουρίων με 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο Παρίσης(60’), για να σημειώσει άλλα δύο στο φινάλε ο  Κωνσταντίνου Π.(88’, 90’).

Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Κίκης έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Περάματος Κωνσταντίνου Γ. είπε « Θα σου φέρω μια σόδα» στον γενικό αρχηγό της Δάφνης Κοσμόπουλος και ο τελευταίο τον απώθησε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για κάποια λεπτά ένταση στο χώρο των αποδυτηρίων.

ΔΑΦΝΗ: Κωνσταντόπουλος, Γουναρίδης, Γεροντάκης(71’ Μάγειρας), Βιτάλης Ν., Γεραμάς(51’ Γκόβας), Λαζαρίδης(78’ Μαρίνος), Χουρμούζης(46’ Μπούτας), Παναγιωτόπουλος, Αληφραγκής, Διακάκης, Τσιμπλάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελαφρόπουλος, Πηλαράς(46’ Παρίσης), Μπέτσος(74’ Ρίζος), Ραφτόπουλος, Παππάς, Ραματιάς, Γεροντής(63’ Λουγκάνι), Καπέρης, Κωνσταντίνου Π., Κωνσταντίνου Γ.(78’ Κόκκινος), Κοβιός.

 

 

 

Φίλαθλοι- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 2-0

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Φιλάθλους που λύγισαν με 2-0 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές σημείωσαν οι Κουκουβίνος(34’) και Πρίφτι(78’- προηγήθηκε δοκάρι του Μαθιουδάκη). Οι γηπεδούχοι είχαν και ακόμα ένα δοκάρι με τον  Σίντρε(11’).

Καλός ο διαιτητής Αντωνόπουλος.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Καλτσάς, Βουρλούμης, Παπακωνσταντίνου, Κουκουβίνος, Μιχαλακάκος, Μαθιουδάκης, Ρούσι(77’ Πρίφτι), Νταβέλης(73’ Θέος), Σίντρε, Ζόγκα(85’ Κοκκινάκης), Ζουρούδης.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Θωμάς(75’ Μπάκας), Κάγρας, Γρίμπιλας(69’ Σιγάλας), Στιβακτάς(86’ Κουρτέσης), Καρβούνης, Μαμάης, Βορδώνης, Παπανδρέου, Αλαφούζος, Δαλκάς(46’ Στεφανής), Σταματίου.

 

 

Πυθαγόρας- ΑΣ Κωφών 4-1

 

Με τον καλύτερο τρόπο συνδύασε ο Πυθαγόρας την επιστροφή του στη φυσική του έδρα, καθώς επιβλήθηκε με 4-1 τον ΑΣ Κωφών, στον ολοκαίνουριο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περάματος.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Χάιδο(16’), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς καθώς οι παίκτες του Δημητρη Μάνσαλη μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου πέτυχαν τρία γκολ με τους Καλούδη(21’- προηγήθηκε δοκάρι του Μαρτσόπουλου), Μηλιώνη(26’) και Κυριτσιμπασάκη(43’), για να πετύχουν ακόμα ένα στην επανάληψη με αυτογκόλ του Δημητρόπουλου(58’).

Καλός ο διαιτητής Στεριώτης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Κωνσταντίνου(75’ Καλουτάς), Καρράς, Μαρτσόπουλος, Καλούδης(82’ Χελιώτης), Μηλιώνης(67’ Ροδίτης), Κυριτσιμπασάκης(82’ Σπυριδάκος), Τριανταφύλλου, Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης, Οικονόμου.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Αλιάι, Δημητρόπουλος, Τσάτσι(75’ Λιάπης), Τρικαμηνάς, Λιάκος(84’ Λιτσάκης), Κορομπίλης, Τρακάκης, Τσακουμάγκος(77’ Καρκασίνας), Χάιδος, Παντελάτος(65’ Καμίτσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply