Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(19/11)

Published

on

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

 

Ολυμπιακός Περάματος- Πυθαγόρας 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Περαματιώτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Περάματος και τον Πυθαγόρα που έγινε στη Νίκαια( Γήπεδο Π. Νικολαΐδης) . Ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τους ερυθρόλευκους που εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι κρίθηκε από το α’ ημίχρονο. Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο 19’ με εκτέλεση φάουλ του Κοβιού και ισοφάρισε ο Πυθαγόρας στο 36’ με μακρινό σουτ του Κυριτσιμπασάκη. Οι –τυπικά – γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια με τους Κωνσταντίνου 16’ και Κοβιό 55’ Στο 28’ τραυματίστηκε στο γόνατο( χιαστοί) ο Χατζηδημητρίου και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας . ένα ακόμα πρόβλημα που ήλθε να προστεθεί στα πολλά που πλήττουν τελευταία τον Πυθαγόρα…. Στιβαρή και αντικειμενική η διαιτησία της Ελένης Λαμπαδαρίου .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜ.:Γουσγουνέλης Ραπτόπουλος, Πανταζής, Σταυριανός( 87’Κόκκινος), Παππάς, Ρίζος, Ραματιάς, Κωνσταντίνου, Κανάρης( 91’ Νικολακάκος) , Κοβιός , Παρίσης( 74’Καπέρης)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ :Αναργύρου, Κωνσταντίνου( 90’ Παπαδρόσου) Κοσσυφάκης, Τρίτσας, Μαρτζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης( 74’ Χελιώτης) , Τριάντος, ( 93’ Καλουτάς) Ιωσηφίδης, Μηλιώνης, Χατζηδημητρίου( 28’ λ.τρ. Καρράς)

 

Ένωση Καμινίων- Ποσειδών Χ. 3-1

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ένωση Καμινίων που κατέβαλε δύσκολα με 3-1 τον ψυχωμένο Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Αράπογλου. Στο 50’ ο Ποσειδώνας έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Αρτεμάκη(βίαιο μαρκάρισμα), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54’ με πέναλτι του Περικλόπουλου.

Οι Καμινιώτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κοκράνη στο 78’, για να κλείσει το σκορ στο 95’ ο Φάσκο. Οι Χατζηκυριακιώτες δέχθηκαν και δεύτερη κόκκινη στο 84’ καθώς αποβλήθηκε για επίσης βίαιο μαρκάρισμα ο Ζόμπας, ο οποίος είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή στο 80’.

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης(40’ Κυρίτσης), Κολιοτάσης, Καραγιάννης, Σουλεϊμάνης(75’ Κουρτζής), Σαπχάσα, Αράπογλου, Μπέρμπερη(87’ Πρεάρης), Σαουλιάς, Κοκράνης(85’  Κουγιομτσόγλου), Χύκα, Φάσκο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Κόλλιας(73’ Χατζηαργυρός), Αναζίκος, Ηλιόπουλος, Μούγιος(80’ Ζόμπας), Δούλος, Σάρας(57’ Κόφφας), Θέος(73’ Πολυχρονάκης), Ψαρούδης, Περικλόπουλος, Αρτεμάκης.

 

Πήγασος Αγ. Διονύσιου – ΑΟ Πειραιάς 0-1

 

«Χρυσή» νίκη στο 90’ για τον ΑΟ Πειραιά, που λύγισε με 1-0 τον αξιόμαχο Πήγασο Αγίου Διονυσίου στη Δραπετσώνα και επανήλθε στις επιτυχίες ουσιαστικά από την περιμέρα του πρωταθλήματος.

Το γκολ που λύτρωσε για τους Καμινιώτες πέτυχε ο νεοεισελθών Μεμαϊντίνι στο 90’.

Διατήτευσε ο Σερέπας.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μπάκας, Σταματίου, Κατρής(76’ Χατζής) Χατζηνικολάου, Χαραλάμπους, Στιβακτάς, Βορδώνης(84’ Στεφανίδης), Παπανδρέου, Μαρίνος(58’ Κούβαρης), Δαλκάς, Σιγάλας(65’ Στεφανής).

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσιμπούρης, Αγγελιδάκης, Μανιάτης, Στέφα Κλ., Στέφα Κ.(31’λ.τρ.  Χέπα), Κοκώνης(80’ Στρουμπούλης), Μουρτίδης, Σκαμρούτσος, Κουτσούμπας, Καραμανώλης(83’ Μεμαϊντίνι), Δημητράκης(46’ Κορέντιος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply