Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Β’ Πειραιά(21/1)

Published

on

Άνω Νεάπολη- ΑΟ Καστέλλας 0-2

 

Ακάθεκτη συνεχίζει η πρωτοπόρος Καστέλλα την αθόρυβη πορεία της προς την άνοδο, καθώς δεν συσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της φιλότιμης Άνω Νεάπολης στο «Π. Νικολαΐδης» με 2-0.

Μόλις στο 8’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με σε ανατροπή του Π¨ασα, αλλά ο ίδιος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Αντωνιάδη που απέκρουσε.

Τελικά η ομάδα του Άρη Κακογιάννη πέτυχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δύο γκολ με τους Πατρικάκο(28’) και Κότσι(44’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Πάσα(63’).

Καλός ο διαιτητής Ζέρβας.

ΑΝΩ: Αντωνιάδης, Τσαβουλαρέας, Λώλος(90’ Καρνάτος), Πλάκας, Χατζηκωστής, Δημητρίου, Ιωαννίδης(84’ Τσορτανίδης), Λύρος(61’ Γιαννούλης Κ.), Βατούγιος(72’ Μανδέκης), Σαουλίδης, Συναδινός.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ρεντζέπης, Κυδωνάκης, Δημόπουλος(88’ Ζαχαρίου), Σωτηρίου, Μανώλης, Μπιλήρης, Πατρικάκος(90’ Τσερεγκούνης), Μπανάι, Κότσι(86’ Κεραμιδάς), Πάσα, Μπουτσίνης(75’ Καρκαβίτσας).

 

Ηρακλής Νίκαιας- Ατρόμητος Κερατσινίου 0-0

 

Μετά από ένα δυνατό ματς ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Κερατσινίου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Π. Νικολαΐδης» , καθώς έμεινε στο 0-0 με τον ψυχωμένο Ηρακλή Νίκαιας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη σηματνικότερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 76’ ο Τσιρίδης Φ. έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Παράπονα από τη διαιτησία του Φιλιακούρη έχει ο Ατρόμητος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παππά, Σωτηρόπουλος, Λαζόπουλος Θ., Τσαγγρής(72’ Αγουρσαλίδης), Κατσαράς, Μηνάγιας, Αγκόλι65’ Ντομπρίν), Σκαρτάδος, Χατζηλίας, Δάππας(90’ Μπάκας), Λαζόπουλος Μ.(85’ Κλώντζας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπαλαφούτης, Τσιρίδης Φ., Μπάμι, Φούντας, Μαυριδόγλου, Παπαδάτος, Φραντζέσκος, Τσιρίδης Α., Λέκκας(83’ Μπουσάτι), Τσιανάκας, Λούπι(75’ Ισακάι).

 

Αστέρας Κερατσινίου- Δίας Κορυδαλλού 1-1

 

Στο 1-1 έμειναν Αστέρας Κερατσινίου και Δίας Κορυδαλλού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βαβουράκη(21’), για να ισοφσαρίσει ο Αστέρας στο 78’ με τον Πλούμη. Ο Δίας στο 74’ είχε μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Πηλίδη με δεύτερη κίτρινη.

Ο Αστέρας Κερατσινίου ζήτησε από το διαιτητή Κουβέλη πέναλτι στο 82’ σε διπλό χέρι αμυντικών, ενώ ο Δίας έχει παράπονα στο πειθαρχικό κομμάτι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δεληγιάννης, Κουκουνάκης, Μαραγκός(54’ Δεσύλας), Ρηνιώτης, Νάζαρης, Λαμπρινάτος Γ., Πλούμης, Παπακαλοδούκας, Γιοβανάκης(55’ Κροκίδης), Ζερτίδης(79’ Μαρκαντίνης), Μπότζι.

ΔΙΑΣ: Αρβανίτης, Μοσχονάς, Γιαννιτσιώτης, Πηταράκης, Πηλίδης, Πούλιας, Χαρατσάρης, Βαβουράκης, Μπουρογιαννόπουλος(69’ Καφτατζής), Σκούταρης(46’ Ντουμιτρίου), Σαλής.

 

Θησέας- ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-2

 

Σε ένα ματς που ο Θησέας τέλειωσε το ματς με οκτώ παίκτες και η ΑΕ Χατζηκριακείου με δέκα, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 και πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουτσονικόλα(22’), για να γυρίσει το Χατζηκυριάκειο το ματς με γκολ των Τσαλατσάνη(64’) και Αλιάγα(88’). Οι φιλοξενούμενοι στο 71’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Χαλκιόπουλου(2η κίτρινη). Στο 76’ ο διαιτητής Βλαντής Χ. ακύρωσε γκολ του Θησέα που έβαλε ο Βλαχουτσάκος Γ.(για άγνωστο λόγο) και ακολούθησαν τρεις αποβλές για τους γηπεδούχους. Στο 77’ τον Βλαχουτσάκο Γ.(2η κίτρινη- διαμαρτυρία), στο 78’ τον Ψαραύτη(εξύβρισε τα θεία) και στο 80’ τον Σιμάκο(2η κίτρινη).

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος Η., Δρόσος, Μάγκος, Κουτσονικόλας, Ψαραύτης, Δρακόπουλος(72’ Χαιρέτας Χ.), Ξηρογιάννης(67’ Γιακουμής), Σεχάι, Μητσάκος(79’ Ρέντζος), Βλαχουτσάκος Γ., Ψωμάς(52’ Σιμάκος).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κολοκυθιάς, Παπαθέου, Γεωργίου Γ.(59’ Στεφανίδης), Μπριλάκης(70’ Κούκουρας), Κασελάκης, Παραγυιός, Γεωργίου Α.(59’ Παπουλίδης), Μπάλιας, Τσαλατσάνης, Ζάχαρης(37’ λ.τρ. Αλιάγας), Χαλκιόπουλος.

 

Αργοναύτης- Αναγέννηση Μοσχάτου 3-2

 

Ένας ψυχωμένος Αργοναύτης, αν και μέχρι το 58’ έχανε με 1-2 από την Αναγέννηση , κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2.

Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Κριμιτζά πέτυχαν οι  Πράπας (10’), Γκόλφης(58’) και Θεμελάκης(70’).

Και τα δύο γκολ για τους Μοσχατιώτες σημείωσε ο Νελάι(6’, 32’).

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Καστρίτης, Μπαλτά, Γκόλφης(89’ Φράγκος), Γκέκας, Κουρκούλης, Μωραΐτης(35’ Σάββας), Δρακόπουλος(35’ Παγιωτέλης), Καψάσκης, Πράπας, Θεμελάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:  Σαλομίδης, Λάμπρου, Ρίζος(70’ Μέτα), Τόττης Κ.(15’ λ.τρ. Καπούλας), Σαρδέλης, Στεργίου, Τομαράς(65’ Ζαχαρίας), Βασίλι(65’ Σινάνι), Τόττης Θ., Νελάι, Ταχιράι.

 

 

 

Νέοι Δραπετσώνας- Νέοι Ευγενείας 2-2

 

Μετά από ένα δραματικό ματς στο φινάλε, οι Νέοι Ευγενείας  ισοφάρισαν στο 95’ σε 2-2 τους ανταγωνιστικούς Νέους Δραπετσώνας, οι οποίοι έχουν σοβαρά παράπονα από το διαιτητή Λεμπέση. Οι Νέοι Δραπετσώνας, αν και στο 64’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Φίτσο(2η κίτρινη),  πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Όστα(69’), για να έρθει στο 95’ η επίμαχη φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πετρόχειλο, με τον βοηθό Τζιλήρη σύμφωνα με τους Νέους Δραπετσώνας αρχικά να σηκώνει το σημαιάκι του, αλλά αμέσως να το κατεβάζει. Υπήρξε αντίδραση των παικτών των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Ζερβάκος και Μπάρκα. Με τη λήξη του διαπληκτισμού, όπως γράφει ο διαιτητής Λεμπέσης στο φύλλο αγώνος, μπουκάλια με νερό πετάχτηκαν προς το μέρος του βοηθού Τζιλήρη, από φιλάθλους χωρίς διακριτικά, αλλά που κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν υπέρ των Νέων Δραπετσώνας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο διαιτητής Λεμπέσης έγραψε στο φύλλο αγώνος τον προπονητή Μανώλη Πράσινο και τον  Πρόεδρο των γηπεδούχων Βασίλη Ταουξή για εξύβριση.

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠ.: Ζερβάκος, Πουλής(58’ Σκιάνο), Σαρηγιαννάκης, Λαμπρινού, Μπάρκα, Φίτσο, Όστα(82’ Καρπούζης), Κατρακύλας, Παπαδόπουλος(68’ Αθανασίου), Τσελέπης, Γιώργο(79’ Νερσεσιάν).

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Χαλκιάς, Κόλλιας(80’ Κασάλης), Πολυχρονάκης, Τσιαμήτας(46’ Δημόπουλος), Μπροτζάκης, Χάιδος, Χριστοδούλου(67’ Μαργούνης), Κουρπάς, Λοξός, Πετρόχειλος, Πλήθης.

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Νέο Ικόνιο 4-0

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για τον ΑΟΚ Φαλήρου, που κατέβαλε στην επανάληψη το αναποτελεσματικό Νέο Ικόνιο με 4-0.

Στο πρώτο μέρος οι Περαματιώτες δεν κατάφεραν να αξιοποίησουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα στην επανάληψη οι Τζιτζιφιώτες να “ξυπνήσουν” και να πάρουν ένα σπουδαίο “τρίποντο” που τους διατηρεί στις θέσεις των πλέι οφ.

Το σκορ άνοιξε στο 52′ με ωραίο τακουνάκι  ο Σταμούλης, για να διπλασιάσει με διαγώνιο σουτ ο Ντρούγκας στο 61′. Το 3-0 έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαρκαντζινός στο 72′, για να κλείσει το σκορ στο 87′ ο Ντρούγκας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σωστός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλυβός, Μιχάλης(21′ Μαρκατζινός), Γκάτζας, Μπετχαβάς, Κουμπούρας, Σερετίδης(75′ Γαλανόπουλος), Κάππος, Καραγιάννης(87′ Χρηστίδης), Γρυπάρης(69′ Ηλιόπουλος), Σταμούλης, Ντρούγκας.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Λακέρδας, Παγώνης, Καρδιπούλης, Αράπι, Γκεκάκι, Χοτζχάι, Κοντογεωργής, Γκούβερος(68′ Μιχαλάκης), Λαδικός, Ελ Κάντι(69′ Κοντζόγλου).

 

 

 

Πανφαληρικός- ΑΕ Νίκαιας 0-1

 

Με σκόρερ τον Παπακίτσο στο  75’ η ΑΕ Νίκαιας έκαμψε στο Μοσχάτο και τον Πανφαληρικό με 1-0  και σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτι από το διαιτητή Τσονάκα σε ανατροπή του Μαυρουδή.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χαραλαμπίδης, Γκρινιάρης, Ρεϊσόπολου,ς Γκότησς, Μπλέραντ4, Δαγκλής, Γκούτσης(73’ Ζακόλλι), Ντεμπρόζι, Μαυρίκος, Άγγο(25’ λ.τρ. Σουράνης), Κοσμάς(46’ Άγκο).

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Γουσγουνέλης, Καλαϊτζής Ντζούρας, Παπαδόπουλος Λ., Τζεγιαννάκης, Χότζογλου, Μαυρουδής, Μαραγκός, Σέβο(68’ Παπακίτσος), Ζαφειρίου(65’ Σφυρής), Τσιονόπουλος(84’ Παπαδόπουλος Χ.)

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Πανιώνιος Κερατσινίου 3-1

 

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Κερατσινίου που επικράτησε με 3-1 του Πανιώνιου Κερατσινίου  και μείωσε σε τρεις τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Κερατσινίου.

Για τους νικητές σκόραραν οι Νομικός 18’ ( πέναλτι) , Παπανδρέου 65’, Γερόλυμος 77’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει  προσωρινά με τον Αγγελετόπουλο στο 45’.

Σωστός ο διαιτητής Ορφανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Ρίζος, Ταταμανίδης( 75’ Αποσπόρης, Σπυριδάκης Φ.( 83’Σαλονικίδης ) Σιδηρόπουλος, Χαρίσης, Πολίτης, Θεοδωρόπουλος, Γερόλυμος, Μπαϊραμπάς( 59’ Καθαρόπουλος ) Νομικός ( 88’ Σακάτος) , Παπανδρέου .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Πασαλιμανιώτης, Μάνδυλας , Κλοπόδης, Μουστάκας, Κουλάδης, Ευθυμιάδης,  Κουδουνάκος, Κοκώσης, Λουκίδης, Καραγιάννης( 74 Καρακάσογλου) Αγγελετόπουλος( 80’ Σκλαβούνος )

 

Σαλαμινομάχοι- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 1-1

Στο 92′ ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σαλαμίνα, ισοφαρίζοντας τους Σαλαμινομάχους σε 1-1.

Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 11′, όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αντωνίου, που εκτέλεσε εύστοχα ο Λεκάκης. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 6′.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να  ισοφαρίσουν στο 92′ με τον Στρίγγο.

Στο 93′ οι Σαλαμινομάχοι φωνάζουν έντονα για ένα γκολ που ακύρωσε ο βοηθός Φυρογένης. Ο Αντιμαχίτης που βρέθηκε στην φάση έστειλε την μπάλα προς την εστία, με το διαιτητή  Κίκη να δείχνει σέντρα, αλλά  τελικά ακύρωσε το γκολ με υπόδειξη του βοηθού Φυρογένη, λόγω του ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Παρθένης, Γονατάς, Καφούρος, Μαγιάτης, Ρεμούνδος, Σεργίδης(65′ Γκίκας), Παπαδημητρίου(65′ Αντιμαχίτης), Σούλτος(65΄ Κούκης), Παπαθεοχάρης(74′ Μονιός), Λεκάκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κοντογιαννόπουλο; Χ., Κοντογιαννόπουλος Α., Καπασάκαλης, Δεδούσης(68′ Στρίγγος), Αντωνίου, Αλούσι, Γιαννακοδήμος, Μαστρόκαλος(81′ Τσωρτανάτος), Κολυρόπουλος, Περάμαντζης, Τσαουσντέλο(72′ Κοκκινάκης).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply