Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(4/2)

Published

on

Λαμπερή- Αστέρας Μαγούλας 1-3

 

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Αστέρας Μαγούλας, που λυγισε στο «Γ. Ρουμελιώτης» με 3-1 την ισχυρή Λαμπερή, στο ντεμπούτο του Γιώργου Αδάκτυλου στον πάγκο του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Μπόνο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς, καθώς ο Αστέρας γύρισε το ματς με  δυο γκολ του Μεϊμαρίδη(15’, 50’) και ένα του  Λογοθέτη Α.(42’).

Ο διαιτητής Φίτσας στο 68’  είχε αποβάλει από τους γηπεδούχους τον Μηλιώτη με δεύτερη  κίτρινη.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Τσιλιώνης(82’ Τζάνος), Χρηστάκης, Μαμάκος Α., Μηλιώτης, Αδαμόπουλος, Καίσαρης(90’ Πακκος), Μπόνο(46’ Μπεκιάρης), Οσμάνης, Τεπετόβ, Λέσι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπακωνσταντίνου, Κατσανέας Γ.(56’ Βαγιάνος), Κουσιορής, Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης(78’ Τσατίδης), Χαλβατζίου, Μπάλα, Λογοθέτης Α., Μεϊμαρίδης, Λογοθέτης Α.(90’ Σούτας).

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Κριός Ασπροπύργου 1-0

 

Σε ρυθμιστή του πρωταθλήματος εξελίσσεται ο Ερμής Άνω Λιοσίων. Μετά τον τον Αστέρα Μαγούλας, νέο «θύμα» του έπεσε ο Κριός Ασπροπύργου, τον οποίο κατέβαλε με 1-0 και τον εκθρόνισε από την κορυφή.

Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε με πέναλτι στο 19’ ο Ιακωβίδης.

Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Κίσσας, Κοντογιάννης, Νάτση, Καβουρίνος(61’ Χριστιανίδης), Σαρσαρίδης, Κεχρής(40’ Δρογγίτης), Ιακωβίδης, Πετρίδης(88’ Ρόκος), Νίκας(66’ Στέφου).

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Μπαρουτίδης, Λινάρδος, Γιαϊλίδης, Σίνος Ε., Κινήρης, Σύρος(70’ Τσολαρίδης), Βαλμάς, Πέππας(27’ Πασαλίδης), Αθανασόπουλος(46’ Μαζμανίδης), Σωπιάδης Θ..

 

Μεγαρικός- Ίκαρος Νεοκτίστων 1-1

 

Σε ένα ματς που κρίθηκε στην επανάληψη Μεγαρικός και Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου έμειναν στο 1-1.

Προηγήθηκε ο Ίκαρος με τον Λιάκο(55’), για να ισοφαρίσουν οι Μεγαρίτες με τον Μπέλση(68’), που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή στο 66’.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι  πέτυχαν γκολ με τον Παπαντώνη, αλλά ο διαιτητής Ντάουλας το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Σκληρό, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι του Ικάρου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ηλίας, Σάλτας(84’ Βασίλαινας), Ζεϊνάτι, Στρατούρης, Δημόγλης(66’ Μπέλσης), Γεωργάκης, Μωραΐτης, Κόλα, Καλιπέτσης, Μήνος.

ΙΚΑΡΟΣ: Ζερζελίδης, Κυριλίουκ(90’ Τσισκάκης), Ντεγκράν, Μάρκου, Μπουσδούκος(46’ Λιάκος), Αντωνίου(78’ Ρούσσος), Ζώτο, Μπετσόλι, Παπαντώνης, Ιωάννου(87’ Τζιμούρτος), Σιδηρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply